Gratis linke soep slurpen met Bart Skils

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

In navolging van Lauhaus, Motio & E-contact live, Boris Werner en Ion Ludwig live is het deze keer aan d Nederlandse techno DJ van dit moment om als headliner de Poema te bezoeken.

De naam Bart Skils is bijna een synoniem voor kwaliteitstechno, strakke mixen en vooral feest. Want Bart weet precies wat zijn crowd wil, en bovenal hoe hij het moet brengen. Inmiddels is heel Nederland in de ban van zijn feesten Traffic, Voltt en Static, en wordt hij meerdere keren per weekend geboekt op grote evenementen als Awakenings of Innercity, kleinere kwaliteitsfeesten als Phonocult en Full Spectrum, en lokale technofeestjes van Heemskerk tot Ter Borg.
Nu zijn tweede release op Mark Brooms Pure Plastic een feit is, en hij samen met Lauhaus door Musik Krause is uitgenodigd de Kassablanca in het Oostduitse Jena op zijn kop te zetten lijkt niks Bart in de weg te staan ook in het buitenland zijn ding te gaan doen. Maar gelukkig heeft hij dus nog wel tijd en zin om de soep op te dienen in de Poema


Bart Skils...

Het talent van de avond hebben we gevonden in Kabale und Liebe. Deze jonge producer bracht onlangs materiaal uit op het Canadese netlabel Archipel van Jean-Patrice Rmillard alias Pheek, en ontving lovende kritieken van befaamde collega producers uit alle uithoeken van de wereld. Zijn talent blijft ook in eigen land niet bepaald onopgemerkt, getuige de gigs die als paddestoelen uit de grond schieten. Zaterdag 12 mei staat deze geluksvogel zelfs op Awakenings met zijn live-act!

Op Awakenings krijgt hij gezelschap van de gastheer van L!NK: Sander Baan. Sander blijft het week in week uit goed doen op clubfeesten door heel Nederland. Onlangs werd hij nog door Bart Skils beloond met 90 minutes-of-fame op het populaire Static in 11, en ook voor examens in de Poema en op Pixel in Arnhem slaagde mister Phonocult al cum laude.

Natuurlijk is ook deze avond in de Poema weer gratis te bezoeken. Gezelligheid en kwaliteit is ons motto, en dat kan ook zonder grote buitenlandse acts en hoge entreeprijzen!

Alvast een preview: L!NK nodigt vrijdag 26 mei de Brabantse crew van Minimal Eindhoven uit. Naast Sander Baan komen Makcim, Minidell, Schlumber en EL-P ons muzikale hart verwarmen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws