Koninklijke familie ontvlucht koekhappen en spijkerpoepen

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

En nu is het genoeg! moet Bea gedacht hebben. Vandaag werd bekend dat onze lieve Koningin Beatrix heeft besloten om dit jaar tijdens Koninginnedag eens geen spijkers te gaan poepen en koeken te gaan happen met kleine opdringerige kleuters.

Extra lang uitslapen zal het dit jaar voor haar worden want op Koninginnenacht wordt het haar feestje en is de gehele Koninklijke familie (incl. Edwin de Roy van Zuydewijn) uitgenodigd voor een spetterend feest op de, door de Koningin, afgehuurde partyboot Neeltje Jacoba.uhm pardon.Ocean Diva.
Ja je hoort het goed.Oranje gaat on tour!.

Een klein beetje vreemd keek de plaatselijke autogarage wel toen de Koningin hoogstpersoonlijk langskwam om haar oude Mercedes busje te laten pimpen voor deze speciale gelegenheid.


Let wel op! Ondanks dat de complete Koninklijke familie in 1 busje komt, is er maar weinig parkeerplek bij de Ocean Diva. Reizen met het openbaar vervoer wordt aangeraden.

Naast Nederlands mooiste partyboot heeft onze hare majesteit ook nog aan het muzikale aspect gedacht. Jong van geest als ze is heeft ze Neerlands housekoning Roog uitgenodigd voor een overweldigende dj-set.



Roog is natuurlijk geen onbekende van de Koningin. Uit betrouwbare bron hebben we vernomen dat Bea vaker de billen beweegt op de beats van Roog en dat hij zelfs af en toe langs komt op het paleis voor een heerlijk glaasje Oranjebitter. Naast Roog staat de engelse Desyn Masiello geprogrammeerd. Vooral onze Willem blijkt bijzonder gecharmeerd te zijn van dit talent die inmiddels de 54ste plek in de DJ Mag top 100 heeft veroverd.

Mabels lievelingen Tom de Neef en Ricky Rivaro mochten ook niet ontbreken op dit festijn. Onze housebelg is al lang geen vreemde meer voor Mabel en het volk. En ook Ricky heeft met Mabel een speciale band. Mabel zelf ontkent dit echter stellig.

Op het upperdeck staat de oorspronkelijk in Frankrijk geboren Jacques de la Disque. Deze gepassioneerde Fransoos is een meester in de hits van vroeger en smeert daarnaast ook nog eens een geweldig broodje Camembert.

Oranje on Tour!
Datum: 28 april 2006
Lokatie: Oceandiva, Piet Heinkade 27, naast PTA, Amsterdam
DJs: Roog, Desyn Masiello, Ricky Rivaro, Tom de Neef, Jacques de la Disque
Tijd: 23.00 tot 05.00 uur (varen tussen 02.00 en 04.00 uur)
Prijs: 15,- (vvk) en 20,- (deur)

Voorverkoop: www.ticketbox.nl, alle ticketbox verkooppunten, callcenter 0900-9393, www.beep.nl
Amsterdam: Spoiled - Leidsstraat 27, Rhythm Import - Nieuwe Nieuwstraat 12, Rotterdam: Hype - Witte de Withstraat 30, Velvet - Oude Binnenweg 121 A, Den Haag: Hype - Prinsenstraat 4, Rhythm Import - Torenstraat 96

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws