Très Chique

Partyscene Redactie | 31 maart 2006
headlines

rene ameszIn het zuiden van het land weten ze maar al te goed wat feesten is. Dat is natuurlijk te zien op de feesten van Extrema, maar ook de organisatie Bloomspot is zich steeds meer aan het profileren. Op zaterdag 8 april organiseert Bloomspot de eerste editie van Très Chique, in de Kasteeltuinen van Arcen. En zo chique als de naam klinkt, is ook de locatie, want de sfeervolle, nostalgische ridderzaal van het fraaie kasteel wordt omgetoverd tot een heuse club.

Drie Nederlandse dj’s zullen hun opwachting maken in een middeleeuwse inrichting. Jesse Voorn, Miss Nine en René Amesz zullen ieder een set van twee uur draaien, waarbij je energieke beats, groovy house en progressive tunes kunt verwachten. Dwalend door verschillende kasteelkamers kun je in de kelder van het kasteel belanden, waar resident DoMinggus 4 uur lang zijn platen zal opleggen. En heb je even genoeg van het dansen, dan kun je even chillen in een cocktailbar. Verder mag de champagne op een chique feest niet ontbreken. Die kun je halen bij de speciale champagnebar. Er is zelfs ruimte voor hapjes, in het restaurant.

Het kasteel ligt natuurlijk niet in het centrum van een drukke stad. Je kunt er echter wel heel makkelijk komen met de auto, er is ook voldoende gratis parkeerruimte en als je ook nog graag wilt drinken, dan rijden er bussen tussen Venlo en Arcen. Een retourtje daarvoor kost vijf euro.

Très Chique    
Zaterdag 8 april, van 21.00 tot 04.00 uur, Kasteeltuinen Arcen
Line-up: Jesse Voorn, Miss Nine, René Amesz en Dominggus & guests
Kaarten kosten 20 euro en zijn te koop bij Sounds Venlo en via info@bloomspot.nl
Dresscode: Très Chique en Sexy

Kijk voor meer info op www.bloomspot.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws