Lowlands University on Tour

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op het Lowlands-festival luisterden bijna 2000 mensen naar het college van Ruud Lubbers over het behoud van de aarde. Ook voormalig astronaut Wubbo Ockels hield een college over duurzaamheid. Daarom gaat de oud-premier samen met zijn Lowlands University-collega on tour. In mei bezoeken beide hoogleraren de grootste poppodia van Nederland. De heren hebben n doel: het beschermen van de aarde. Vanaf zaterdag 1 april start de kaartverkoop via Ticketservice.

Duurzame oplossingen
Ruud Lubbers zal onder andere spreken over de verantwoordelijkheid van het bedrijfsleven en jongeren in een wereld die steeds kleiner wordt en roept om duurzame oplossingen. Daarnaast spreekt de bijzonder hoogleraar over het Earth Charter waarvoor hij zich inzet. Wubbo Ockels, hoogleraar Ruimtevaarttechniek aan de TU Delft, gaat in op de technologische en wetenschappelijke kant van duurzaamheid.

Data en Locaties
Lowlands University on Tour is te bezoeken in drie verschillende zalen.
2 mei, NightTown in Rotterdam (www.nighttown.nl)
3 mei, Effenaar in Eindhoven (www.effenaar.nl)
10 mei, Tivoli in Utrecht (www.tivoli.nl)

De kaartverkoop start aanstaande zaterdag 1 april door Ticket Service via 150 grotere postkantoren, 100 grotere Free Record Shops, VVVs en GWKs, 0900-300.1250 ( 0,45 p.m.) en www.ticketservice.nl. Aanvullende informatie is te vinden via de websites van de podia.

Lowlands University
Natuurlijk is Lowlands University ook te bezoeken op het Lowlands festival. Dan zullen wederom bekende hoogleraren verschillende colleges geven in wetenschappen van alfa tot bta. Het Lowlands festival vindt plaats op 18, 19 en 20 augustus.

Lowlands University is een samenwerking tussen Coolpolitics, Lowlands en Willem van Zeeland.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws