Soundamentalism

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Lachend, dansend en zwetend op hun pompende liveset besef je dat ook jij klikt met de heren van Le Clic. Met deze act weet SOUNDAMENTALISM weer een bijzondere act naar de Rotterdamse B.U.M.B. te halen. Het doel van de organisatie om de muzikale vervlakking in het Rotterdamse uitgaansleven een vuist te bieden, krijgt met deze derde editie dan ook steeds meer gestalte.

Waar de vorige Soundamentalism -avonden (Darko Esser en Petter) nog in het teken stonden van de wat diepere en minimale geluiden, ligt de nadruk deze keer meer op het rock & roll gevoel van de house. Met de driekoppige bemanning zal de raket van Le Clic je in n uur op alle planeten en weer terug brengen. Maar wees gerust. Julien Chaptal, Noah Pepper en Aron Friedman weten maar al te goed waar ze mee bezig zijn. Gewapend met laptop en microfoon rocken zij al ruim vijf jaar de housesterren van voornamelijk de Amsterdamse undergroundhemel. Dit jaar gaat echter ongetwijfeld het jaar van de grote doorbaak worden voor de drie heren. Door hun verbluffende optredens van vorig jaar op onder andere 5daysoff, Rockit Open Air en Noorderslag (2006) hebben ze voor dit jaar een plekkie weten te bemachtigen op de bhne van de grote festivals (onder andere Paaspop en een Bevrijdingsfestival). Maar voordat dit grote festivalseizoen los barst, biedt SOUNDAMENTALISM je de mogelijkheid om de heren nog n keer in een kleine, intieme ambiance te aanschouwen. Zorg dus dat je erbij bent!



Naast Le Clic zijn het de Soundamentalism -residents die wederom hun stempel op de avond gaan drukken. Taras en Swan zijn uiteraard geen onbekenden meer voor de vaste schare bezoekers die SOUNDAMENTALISM nu al kent. De residents kunnen dan ook terugkijken op lovende reacties van zowel pers als publiek. Waar Taras al geruime tijd het zwarte goud onder de naald legt, is Swan met zijn Chicago sound de rookie van de Soundamentalism -crew.

Met Le Clic, Taras en Swan in de gelederen staat SOUNDAMENTALISM aan de vooravond van weer een nieuwe protestactie tegen de muzikale vervlakking in het Rotterdamse uitgaanscircuit. Zorg dat je er over mee kan praten en je met trots kan vertellen dat ook jij je steentje hebt bijgedragen aan het verbeteren van het muzikale aanbod van het Rotterdamse nachtleven.

Wat: Soundamentalism
Wie: Le Clic (live), Taras (resident, www.taras.nl), Swan (resident, www.love2party.nl)
Waar: B.U.M.B. Weena Zuid 33
Wanneer: 15 april 2006
Prijs: 10,-
www: www.soundamentalism.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws