Opening Habana met Roog & Erick E (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Djs zijn druk met het uitzoeken van de warmste platen en sportscholen worden veelvuldig bezocht om de verworven december-kilos te reduceren. Het wordt weer zomer! Traditiegetrouw organiseert Beachclub Habana haar openingsfeest als officile opening van het strandseizoen. In de luwte van Scheveningen worden er ieder jaar een klein aantal gezellige feestjes georganiseerd, die bij de vaste aanhang inmiddels een begrip zijn. Habana heeft voor dit seizoen inmiddels opnieuw een metamorfose ondergaan en is weer helemaal klaar voor een nieuw seizoen.

Muzikaal gezien hebben we de droomopstelling voor een strandfeest weten samen te stellen, want op het programma staan Roog, Erick E en David Wagemaker. Roog en Erick staan van de zomer elk groot festival te rocken, maar ze trappen eerst af op het strand van Den Haag. Eigenlijk hoeven we niets te vertellen over deze twee helden, maar voor de mensen die echt onder een steen hebben gelegen de afgelopen tijd:

Roog is zonder twijfel de populairste house dj van het land. Zijn agenda is overvol, maar toch hij flikt het telkens weer om overal in het land volle zalen te trekken. Roog is inmiddels ook bezig om het buitenland te veroveren met zijn Dutch House Sound. Tevens is hij inmiddels de enige Nederlandse afgevaardigde van het wereldberoemde Defected label. Bereid je voor op de vetste en nieuwste housetracks gedraaid door de master himself!

Erick E is een van de drukst bezette mannen van het moment. Zijn agenda staat vol met geweldige boekingen en de ene na de andere topproductie komt van zijn hand. Hij was er de afgelopen jaren ook vaak bij en zorgde toen voor een volle bak, we zijn daarom ook blij dat hij er weer bij is.

Een niet geheel onbelangrijke bijkomstigheid is dat deze twee helden ook nog back 2 back het feest naar een absoluut hoogtepunt zullen gaan brengen!

De twee eregasten worden ondersteund door David Wagemaker. Hij is al vanaf het begin een vaste waarde bij Habana, ook dit jaar zal hij er weer bij zijn om iedereen dat zomergevoel te bezorgen. Het is inmiddels hard gegaan met David, hij is bezig aan een ware opmars in de goede richting in het nachtleven. Inmiddels beginnen zijn nachten doorhalen in de studio ook zijn vruchten af te werpen, dus hou je oren goed open. Mocht je een paar verse bootlegs voorbij horen komen, dan weet je van wie ze afkomstig zijn..



Habana Grand Opening
Vrijdag 21 April 2006
20:00 01:30
Djs Roog, Erick E & David Wagemaker
Entree 10 Euro

Presale at: Habana Beachclub, Zuiderstrand 15/16, Kijkduin/Den Haag & Altro, Deltaplein 605, Kijkduin/Den Haag

Habana Beachclub
Zuiderstrand 15/16
Kijkduin, Den Haag

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws