Extrema Outdoor 2006

Partyscene Redactie | 30 maart 2006
headlines

Extrema Outdoor 2006

Extrema presenteert dan op een geheime locatie in Amsterdam de line-up aan de pers én aan haar leden, de E-friends, die moet gaan concurreren met de artiesten in Spaarnwoude. Geen persconferentie dus maar een interactief presentatiefeest zal de programmering wereldkundig maken. Uiteraard is er tijdens het feest een aantal van de artiesten te bewonderen die op zaterdag 15 juli weer op Extrema Outdoor 2006 geprogrammeerd staan.

Als je online een ticket voor Extrema Outdoor hebt verkregen dan maak je kans hierbij te zijn. Dit als blijk van waardering voor het vertrouwen in de Brabantse party organisatie. Uiteindelijk zullen 1000 mensen de gratis invitatie ontvangen middels een ludieke actie via de homepage van Extrema. Op 10 april om klokslag 16.00 uur kan namelijk online gereageerd worden via Extrema.nl. De eerste vijfhonderd reacties worden beloond met twee gratis uitnodigingen voor de presentatieparty ergens in Amsterdam op zaterdag 6 mei. Per sms krijgen de genodigden te weten op welke bijzondere locatie het feest gaat plaatsvinden. Voor diegenen die geen uitnodiging hebben weten te bemachtigen is de avond live te volgen via allerlei media, zoals onder andere radiozender 3FM en de homepage van Extrema.

Partyscene kan je wel al verklappen dat er zeer sterke aanwijzingen zijn dat in ieder geval Sasha komt spinnen op Extrema Outdoor...

De vroege koper krijgt trouwens de dvd van Extrema Outdoor 2005 gratis bij het online verkregen ticket! Dit tot 1 april of zolang de voorraad strekt natuurlijk. Vanaf 1 april start de normale voorverkoop via TicketBox.

www.extrema.nl  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws