Static in 11

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Speciale gast is ditmaal Alex Under. Deze uit Madrid afkomstige duizendpoot heeft al tientallen releases uit op gerenommeerde labels als Trapez, Audiomatique en Novamute en is onlangs ook nog getekend voor Richie Hawtin's gelauwerde Plus 8 met een waanzinnige release. Zijn live optredens zijn doorspekt met diepe percussie en sferische sounds en zaterdag zal Static aan de beurt zijn om een goed los te gaan.



Verder zal Sander Baan van het Haagse Phonocult aantreden. Sander is mede verantwoordelijk voor de stroom aan goede releases op de labels Phonocult en Phonotech en releast werk van artiesten als Barem, Motio & E-contact en Haagse held Remy. Zijn DJ sets zijn diep, subtiel en vooral pakkend! De avond zal zoals altijd begeleidt worden door Bart Skils. Samen met collegas Sander Baan en Alex Under zal dit wederom een avond vol muzikale hoogstandjes en vooral veel gezelligheid worden.

Kaarten voor Static zijn inmiddels in de voorverkoop. Verder zullen we sowieso een aantal kaarten bewaren voor de late beslissers aan de deur.

De timetable voor de avond:
22.30 - 1.00 Bart Skils
1.00 - 2.30 Alex Under *live
2.30 - eind Sander Baan

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws