Technotrixx

Partyscene Redactie | 23 maart 2006
headlines

dj preachOp zaterdag 22 april zullen Nijmegen en omstreken op hun grondvesten schudden onder de beukende technobeats van Technotrixx, het technofeest van The Matrixx. En voor het eerst staan er twee dj’s tegelijk achter de decks.

De Canadese technotopper DJ Preach gaat het gevecht aan met Darren Kay. Beiden staan bekend om hun rauwe techno, waarbij Kay er ook graag nog wat house doorheen draait. En met Preach gaat het hard op dit moment. Hij is een graag geziene gast op technofeesten, stond onlangs ook op Awakenings en bracht platen uit op onder meer het Intec label van Carl Cox. Zijn beats nemen het op tegen de schurende sounds van Kay en ergens in het midden moeten de twee elkaar wel kunnen vinden.

Andere gladiatoren zijn het Duitse Drumcomplex, dat back2back staat met Jan Liefhebber, resident dj van Technotrixx. Beide acts zijn al goede vrienden van elkaar, dus het zal een vriendschappelijke wedstrijd worden vol funky techno, house en stuwende grooves, waar wel scherpe randjes aan zitten. Het feest wordt compleet gemaakt door Lauhaus en de Zweedse dj Hertz. De Nederlandse Lauhaus heeft zichzelf al behoorlijk in de kijker gespeeld in het minimal- en technocircuit en komt binnenkort met zijn eerste album. Hertz, die onlangs nog een remix maakte van de nieuwe plaat van Miss Monica, is niet zo heel vaak in Nederland te bewonderen, maar aan zijn unieke mix van tribal, techno en tech-house ligt dat niet.

Voor meer informatie surf je naar www.matrixx.nl.   

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws