Keur de clubs

Partyscene Redactie | 23 maart 2006
headlines

clubVoor de Nachttempel Awards is een shortlist gemaakt van tien clubs, maar dat is natuurlijk slechts het topje van de ijsberg. Nederland heeft natuurlijk een keur aan clubs, die niet altijd op deze manier in de aandacht staan. Partyscene wil nu blijven weten hoe het er in clubland voorstaat en stuurt jou er op uit om clubs te keuren. Het gaat daarbij om clubs door heel Nederland.

Partyscene is dus op zoek naar reporters door het hele land, die hun objectieve mening willen geven over een club. Jij kan namens Partyscene op pad. Wij zetten je op de gastenlijst zodat je gratis naar binnen kan met een vriend of vriendin, jij schrijft een report met daarin de plus- en minpunten van de club. Zijn de wc’s schoon? Is er een afwisselende programmering? Zijn de drankprijzen redelijk? En zijn de portiers wel vriendelijk? Let op: het gaat hier dus alleen om de club, niet om het feest/evenement wat die avond in de locatie gehouden wordt (soms door externe promoters). Kortom, jouw impressie van de club. Belangrijk is wel dat je in je report al deze zaken duidelijk laat terugkomen. Er wordt dan ook van je verwacht dat er een goed geschreven, lekker leesbaar en kritisch report komt. De reports worden wekelijks op Partyscene gepubliceerd.

Ken jij een club waar je graag een report over wilt schrijven, stuur dan een mailtje met daarin je motivatie, voorkeur van club en voorkeur van avond/datum naar reporter@partyscene.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws