Love2Party en Club Rotterdam presenteren dik

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Dancesite Love2party.nl slaat de handen ineen met Club Rotterdam om de havenstad te voorzien van een vooruitstrevende maandelijkse clubavond. Voor de eerste editie op 8 april presenteert dik. drie djs die in staat zijn om een dansvloer te betoveren. Drie djs die de randen van de elektronische muziek niet schuwen om mensen in beweging te brengen.

dik. Dat is een dj-set van oprichter en eigenaar van de legendarische labels Playhouse en Klang Elektronik: Heiko M/S/O. Deze Duitser speelt al jaren een centrale rol in de ontwikkeling van de elektronische dansmuziek. Als resident van de club Robert Johnson in Frankfurt ontvangt hij wekelijks de grote namen uit de internationale dancescene. Ritchie Hawtin, Sven Vath en Ricardo Villalobos zijn er kind aan huis. Heiko weet als geen ander hoe er dik. gedraaid moet worden.

Daarnaast zal Bart Skils zijn opwachting maken tijdens dik. De Amsterdammer heeft, als organisator van feesten als Static en Mono, een onuitwisbare stempel gedrukt op het Amsterdamse nachtleven. Zijn sets tijdens Awakenings zijn inmiddels legendarisch. Hoogstwaarschijnlijk zal hij op dik. een al even onuitwisbare indruk achterlaten. Net als vorig jaar op Lowlands, toen hij de Bravo-tent plat draaide.



Ook lokaal talent laat van zich horen op dik. Hagenaar Thomas Vahe zal zijn behendigheid achter de draaitafels aantonen en de avond in de juiste versnelling zetten. Via drie draaitafels zal hij zijn brede sound - van minimale en diepe house, tot stevige, soulvolle techno - ten gehore brengen.

dik. is een avontuur vol vrijzinnige elektronische dansmuziek, een platform waar je kunt genieten van het beste wat de actuele dansmuziek te bieden heeft. En dat niet alleen. dik. is mysterieus. Een clubnacht waarvan je niet weet wat je te wachten staat. Weer eens iets anders. Maar wel dik.

Wat: dik.
Waar: Club Rotterdam
Wanneer: zaterdag 8 april
Tijd: 23.00 05.00
Wie: Heiko M/S/O, Bart Skils & Thomas Vahe
En: Het cafe is het domein v/d Love2Party Allstars
Prijs: 10 euro

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws