Plump dj's in Tivoli

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

DJ Nuno dos Santos is vanavond de slagroom op de taart. Kaarten zijn al in de verkoop.

Het dj-duo Lee Rous en Andy Gardner uit Engeland ontleent zijn naam aan Plumpers, een blad met blote mevrouwen die flink wat gewicht in de schaal leggen. Het is dus niet moeilijk te raden dat de Plump dj's alleen maar vette muziek draaien. Breakbeat is hun basis, maar beide heren waaieren over het hele spectrum van dansmuziek heen. Behalve dj-en produceren ze zelf ook prijswinnende muziek: de albums Eargasm, A Plump Night Out en Saturday Night Lotion (allemaal verschenen op Finger Lickin' Records) staan vol met funky kneiters en remixen. Hadden we al gezegd dat het vet wordt?

Utrechts eigen dj Nuno dos Santos draait deze nu avond aan elkaar met breakbeat, electro en minimal. Full Spectrum is een organisatie bestaande uit een collectief van djs en party-organisatoren uit Utrecht. Hun visie laat zich het beste omschrijven als een andere kijk op techno. Met verassende avonden en een scherpe visie op dj-talenten, heeft Full Spectrum inmiddels naam verworven. Behalve in Utrecht geeft de organisatie feesten in o.a. 11, Patronaat en Doornroosje.

Informatie in het kort:
zaterdag 25 maart
Full Spectrum's Saturday Night Lotion
PLUMP DJ's, Nuno dos Santos & VJ Judocus
23:00 u | 10,-

Locatie:
Tivoli
Oudegracht 245, Utrecht
0900 235 84 86
www.fullspectrum.nl
www.tivoli.nl

Kaarten zijn in de voorverkoop via Tivoli (Oudegracht 245), Plato (Steenweg 13) en de landelijke voorverkoopadressen van Ticketservice.

Je kunt gratis naar binnen met PAS in UTRECHT

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws