Club Poema komt met trance

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Tegenwoordig zijn er vele dance stijlen die naast elkaar staan en/of verweven zijn met elkaar. Zaterdag 8 april richt de Poema zich voor het eerst op trance. Die avond zullen er verschillende elektronische stijlen binnen dat genre te horen zijn; progressive, hard- en techtrance.

De hele nacht zullen er verschillende djs uit binnen- en buitenland hun opwachting maken in Utrecht. Black Hole Recordings ster dj Phynn, collega van dj Tisto en samensteller van de laatste cd uit de wereldberoemde In Trance We Trust serie, zal de avond tot het hoogtepunt brengen. Hij wordt bijgestaan door Galen Behr, bekend van verschillende producties en remixen onder zijn aliassen Ava Mea en Passiva. Daarnaast is uit Denemarken superster Kris ONeil aanwezig die, net terug van een tour door El Salvador, enthousiast reageerde om weer in Nederland op te mogen treden. Verder nog die avond; een battle tussen Zweeds talent dj InterCity en dj Cmon uit Hongarije en djs Robert Burns en Cellec die ieder een eigen performance zullen geven.

Club Poema ligt op 30 meter afstand van Vredenburg en is ook uitstekend bereikbaar voor publiek dat met het openbaar vervoer komt. De deuren zijn geopend van 23:00 tot 06:00 en de entree bedraagt 10,-.

Poema presents: Playground
Zaterdag 8 april
23:00 06:00
entree: 10,-
Line-up: Phynn, Galen Behr, Kris ONeil,
InterCity, Cmon, Robert Burns, Cellec.

Club Poema
Drieharingstraat 22
3511 BJ Utrecht
Tel. 030-2322673

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws