Benny en z’n vrinden

Partyscene Redactie | 15 maart 2006
headlines

Zal Benny deze kutclassic ook op zetten vrijdag 17 maart?Het is één van de weinige clubavonden in Nederland waarbij de headliner behalve muzikaal gezien acte de presence geeft, ook nog eens de line-up voor de 3 verschillende ruimtes in deze club invult naar persoonlijke smaak.

Eerdere gasten van Benny waren o.a. Deetron, Fabrice Lig, Tom Pooks, Rulers of the Deep, D'julz, Marino Berardi en Darko Esser. Deze vrijdag is het Zweedse wonderkind Petter voor de tweede keer aanwezig. Precies een jaar geleden zette hij al een lekkere DJ-set neer. Gezien de vele producties van Petter die Benny vaak draait in zijn sets en in de nabije toekomst zal releasen op een nog nieuw op te starten label, waarover binnenkort meer info hier op Partyscene, staat de Zweed vrijdag live in de Rechter.

De liefhebbers die Petter's producties op o.a het door James Holden gerunde label Border Community kennen, weten al dat deze jonge Zweed een hele grote kan gaan worden voor de toekomst, niet voor niets noemt James Holden hem dan ook steevast als een van de grootste talenten van de afgelopen en komende jaren. Ook op Holden’s nieuwe mix cd At the Controls staat een track van Petter: Polyphonic Windows.

In de rechtzaal draait Powerzone resident Ismedio een 4uurs set, en in het cafe zal resident Dr. Funkenstein de ruimte vullen met oldskool funk en disco. De entree is op deze avond (voor 00.00) slechts 5 euro, een unicum in deze dure uitgaanstijden dus!

Binnenkort hier op Partyscene een uitgebreid interview met Benny waarin hij de nodige nieuwtjes te vertellen heeft…

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws