Space Amsterdam presents Space Antagon

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Special acts, straattheater, living installations, een rocktrance act en nog veel meer theatrale onderdelen van de theatergroep Antagon uit Duitsland zullen de revue passeren tijdens deze bijzondere avond.

Dit evenement is uniek, theatraal en trendy. Where theatre meets dance dekt slechts een klein gedeelte van dit bijzondere concept. Een unieke vorm van straat theater is zodanig vertaald dat het een nieuwe dimensie aan deze dance avond zal toevoegen.

Organisatie Space Amsterdam zal deze nieuwe aanpak en manier van uitgaan het komende jaar presenteren. Er is een verschil in beleving, er is geen verschil tussen mensen. Deze avond biedt jou de gelegenheid om jezelf te zijn in een decor van theater en dance.

De DJs die het bijzondere karakter van artistiek theater feilloos ondersteunen zijn van een net zo zwaar kaliber. Johan Gielen, Ronald van Gelderen, Maron, Lucin Foort,
Erick E, Marnix, Mark van Dale, Dimitri, Franklin, Binokl, Mambo Warriors, Amtrak, Joeri, Rafal Frost en een aantal zeer getalenteerde upcoming DJs.

De avond wordt gehost door de inmiddels zeer bekende MC en Vocalist Vika Kova.



Kortom, beleef en beweeg je in de wereld van een experiment welke nog niet eerder is vertoond in Nederland!

Vier areas, n theatergroep bestaande uit vele performers en 19 DJs vormen de basis voor dit experiment. Een Full Colour laser show, verzorgd door Laser Image, zal de climax van deze bloedstollende avond tot ongekende hoogte brengen. Noteer de datum alvast in je agenda en beleef het mee!

Kaarten zijn verkrijgbaar via Ticketbox (online, call center en meer dan 1000 verkooppunten o.a. Free Recordshop) en Beep.

Ticketprijs: 27,50 presale - 35,00 aan de deur.

Voor meer informatie surf je naar www.space-amsterdam.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws