Blacklist in de AstA

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Een reeks muzikale precisiebombardementen, afkomstig van de nieuwe orde bestaande uit Partysquad, Chuckie en Real el Canario, zullen de Haagse ASTA moeiteloos veroveren

Zaterdag 25 maart staan deze heavy weights of the industry voor je klaar om de heetste beats en tracks op het publiek af te vuren. Wees getuige van dit muzikale slagveld in de Haagse ASTA, en laat je meevoeren op gevaarlijke mixes. Codename: Blacklist.

Dit gloednieuwe event vult het niveau van de Haagse lifestyle Clubbing aan en gaat zonder twijfel de geschiedenis in als de biggest night van de urbanpopdirtytrashyhouse clubculture

Blacklistis het nieuwste event dat toegevoegd wordt aan de kwalitatieve event-portfolio van organisatie 4N. Met hun grote successen zoals o.a. Luxurush, Dirty Dutch en Treetz is 4N een bekend begrip in de partyscne.
Blacklist richt zich specifiek op Den-Haag en omstreken, zon 6 keer per jaar zal Blacklist de revue passeren en ook jouw hoofd op hol brengen!

De keuze voor Den-Haag en de ASTA als locatie was een perfecte match, 4N zegt: We waren op zoek naar een locatie die niet te clinisch is, die authenticiteit uitstraalt, waarin we ons welkom voelden en waarin we het rauwe gevoel van BLACKLIST goed tot uitdrukking konden brengen. Al snel bleef de ASTA als enige locatie over. We werken hier dus met 3 zalen, die onderverdeeld zijn in de Black Main, Black Lounge en Black Cinema. We verklappen niet alles, maar de Black Main zal erg spectaculair worden! Al is het alleen maar vanwege het feit dat we deze geweldige line-up van Partysquad, Chuckie en Real aan Blacklist hebben weten te binden. Daarnaast is er tevens sprake van het beste op het gebied van licht- en videotechniek. Hiervoor zij we speciaal een samenwerking aangegaan met VJ-collectief Eyesupply dat ook al werkte op grote events als Innercity en het Nature One-festival in Duitsland. Verwacht meer dan je kunt geloven!

Hou voor meer info de flyers en de website in de gaten



BLACK MAIN
Chuckie
Partysquad
Real el Canario

BLACK LOUNGE
Sam ONeil, Vernon, Addit

BLACK CINEMA
Fresh and uncensored

Showtime: 23.00 05.00 hrs
Tickets: Presale 15,- (ex. fee) via TicketBox & Free Record Shop Door: 20,-
www.ticketbox.nl
Venue: ASTA, Den-Haag, Spui 27
[email]info@black-list.nl[/email]
Online: www.black-list.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws