A raw mix of house & eclectics

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Dit stijlvolle feestje zet vanaf 8 april zes keer per jaar de Lexion op zijn kop, met house en urban. Tijdens de 1e editie van RAW gedraaid door nationale DJ grootheden als Brian S, Ricky Rivaro en Real el Canario.

Nog nooit vertoond in Lexion Venue; in samenwerking met Triple B Entertainment komt er een twee maandelijkse house & eclectics avond! De term eclectisch wordt tegenwoordig te pas en te onpas in de strijd gegooid maar betekent feitelijk niets meer dan dat het beste van verschillende muziekstijlen samenkomen. Het zijn vooral de stijlen house en urban die in de mix gegooid worden. En dat zijn nu net stijlen die voorheen niet pasten binnen de typische Lexion sound. Lexion Venue, op steenworp afstand van Zaandam en Amsterdam, is een club met een landelijke uitstraling en wil nu ook een all-round programma aanbieden waarin alle dance stijlen afwisselend vertegenwoordigd zijn.

In Triple B Entertainment heeft Lexion Venue een geschikte eventpartner gevonden voor het neerzetten van een eclectics avond. RAW is het 1e concept van Triple B Entertainment, wat bestaat uit de broertjes Boy en Bas Boomsma. Zij hebben al ruim vijf jaar ervaring in de urban scene. Zo waren ze medeverantwoordelijk voor de succesvolle Ma-X-aM parties (in de Waakzaamheid, Hemkade en Club7) en waren ze nauw betrokken bij de organisatie van Urban Nation. Het succesvolle Ma-X-aM evenement blijft bestaan, maar daarnaast willen ze met Triple B Entertainment inspelen op de hedendaagse behoeften en trends, door een mix van urban met house te bieden. Te beginnen met de clubavond RAW in Westzaan.



RAW pakt meteen groots uit bij de Grand Opening in de Lexion. Neerlands toppers uit de house en eclectic scene staan garant voor een onvergetelijke start. In area 1: Irwan, Brian S, Ricky Rivaro, Real, D-Rashid en vocals by Lady Bee. In area 2 krijgt de organisatie van New Jack Lounge, die onlangs het voorprogramma van Jodeci in de Heineken Music Hall verzorgde, de voetjes van grond met swingbeat en oldskool toppers. DJ Manie en Rae gesteund door host/zanger Lexay houden de partyvibe er tot in de vroege uurtjes in. Bezoekers kunnen zich laten stylen op locatie, bij de stand van Kinki Kappers of bij de voor de gelegenheid aanwezige nagelstudio. Voor de 2e editie van RAW op zaterdag 10 juni 2006, staan o.a. Don Diablo, Chuckie en Gregor Salto op het programma.

Tickets kosten 15 euro in de voorverkoop (via Ticketbox) en 20 euro aan de deur. Het telefoonnummer 06-17016694 is beschikbaar voor VIP aanvragen en reserveringen. Voor deze 1e editie van RAW hebben vrouwen free entrance tot 00.30 uur! De deuren zijn geopend van 22.30 tot 06.00 uur. Pendelbussen rijden van 23.30 tot 01.30 en van 03.30 tot 06.00 uur op en neer tussen station Zaandam en de Lexion. A RAW mix of house & eclectics, iedere 2e zaterdag van de even maand. Voor meer informatie zie: www.tripleBentertainment.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws