Pech voor Dance Valley: Extrema gaat door!

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Ondanks dat er ook dit jaar meerdere festivals plaatsvinden op deze datum, heeft organisator Extrema na nader onderzoek besloten haar datum, zaterdag 15 juli 2006, te behouden.

Hoofdreden voor het bovengenoemde besluit is het feit dat Extrema Outdoor al tien jaar op dezelfde datum plaatsvindt. Maar de chte doorslag werd gegeven door de reacties op een enqute onder 25.000 danceliefhebbers. Het overgrote deel van de respondenten reageerde namelijk ontsteld op de vraag of het gewaardeerd zou worden als van datum veranderd werd. Extrema durft er daarom simpelweg niet meer aan te denken om de festivaldatum te verruilen.

Maar liefst 87% van de ondervraagden houdt immers nu al rekening met vakantie vanwege Extrema Outdoor en 91% is sowieso van plan dit jaar naar Extrema Outdoor te komen. Het is duidelijk dat Extrema in haar veertienjarig bestaan een sterke achterban heeft opgebouwd en daar is ze ontzettend trots op!

Vorig jaar was het festival ruim van tevoren uitverkocht. De officile voorverkoop van Extrema Outdoor 2006 start op zaterdag 1 april, maar via Extrema.nl zijn nu al de zogemaande e-tickets te koop. Met deze speciale Early Bird Actie worden momenteel al veel kaarten verkocht. De vroege koper krijgt namelijk de dvd van Extrema Outdoor 2005 gratis bij het online verkregen ticket. Wegens succes zal deze actie gewoon doorlopen tot 1 april, zolang de voorraad strekt natuurlijk. Vanaf 1 april start de voorverkoop eveneens bij TicketBox. Kaarten kosten 49,-.

Extrema Outdoor 2006 heeft 8 areas. Het festivalterrein wordt knus ingedeeld met wederom een nieuwe, verrassende look en feel. Extrema heeft naar aanleiding van haar jaarthema RE:CONNECT besloten de namen van de areas niet meer te koppelen aan een bepaald muziekgenre, maar om verwarring te voorkomen, staat hieronder nog eenmaal de area-indeling op genre:

1. Mixed (hoofdpodium), 2. Future Funk (op een ruimere plek met betere doorstroom), 3. Techno (zoals vanouds), 4. Techhouse (onder de reuzenparasol), 5. Progressive (in een nieuw jasje), 6. Lucky Ibiza Boulevard (housy, met een grote boulevardlounge op het strand), 7. Foodvillage (hiphop, funk, 80s, pop), 8. Secret Area (geheim).

Ondertussen is men op Extremas kantoor drukbezet met het samenstellen van de kwalitatieve line-up, performances en visuele effecten. Maar het gaat Extrema om meer dan uitsluitend de artiesten. De sfeer, de komst van alle happy people en natuurlijk de eindeloze inzet van de medewerkers zijn d factoren die Extrema Outdoor al 10 jaar tot een succes maken!



EXTREMA OUTDOOR 2006
RE:CONNECT

15 juli 2006
10:00-23:00
8 Areas
Recreatieplas Aquabest, Best
Vvk: 49,- (excl. fee) via e-ticketing www.extrema.nl (reeds gestart ) en TicketBox (start 1 april).

Zie ook:
Marcel Mingers van Extrema spreekt
Dance Valley 2006: de soap duurt voort

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws