Voorverkoop Free Your Mind start 11 maart

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

The start of the festivalseason kunnen we het niet meer noemen. Door het evenement te verplaatsen naar de eerste zaterdag van juni is er genoeg ruimte gecreerd in het steeds vroeger beginnende festivalseizoen. Maar met Pinksteren barst het weer los langs de Rijn in Arnhem: de derde editie van het Free Your Mind Festival dient zich aan.

De historische plek, de ligging (centrum, Arnhem), de uitgekiende muzikale invulling maar bovenal de bezoekers, maken het Free Your Mind Festival tot een van de sfeervolste festivals van Nederland. Achter de schermen wordt er weer druk gewerkt om het festival nog beter en leuker te maken dan vorige edities, terwijl het intieme karakter behouden moet worden, want groter is niet per definitie beter.

Muzikaal zit het ook dit jaar wel snor. Natuurlijk sluit Neerlands nummer 1 techno DJ Michel de Hey het festival knallend af. Op datzelfde hoofdpodium komt Marco V een heuse Technoset afleveren, naast andere nationale en internationale helden. Net als op de eerste editie staat ook weer Johannes Heil gepland, die op tour is om zijn nieuwe album Freaks R Us te promoten. Andere namen op de Techno stages zijn o.a. Steve Rachmad, Bart Skils, Oscar Mulero, Andre Galluzzi en natuurlijk Benny Rodrigues en Darko Esser.
Net als voorgaande jaren is er ook weer Mono onder de brug met o.a. Karotte en Matthias Tanzman.

In de Housetent is het clubben geblazen met Erick E, Laidback Luke, Ricky Rivaro e.a., terwijl het in de mixed tent weer van links naar rechts gaat met o.a. Don Diablo, Lucien Foort, Marcel Woods, Benjamin Bates e.a.
De definitieve line-up wordt in april bekend gemaakt.

De voorverkoop start aanstaande zaterdag, 11 maart. Voor de echte Early Birds heeft de organisatie natuurlijk weer een verassing in petto! De eerste 1000 kaarten kosten nl. maar 25,- (Daarna 35,-) en je krijgt er net als vorig jaar weer iets leuks voor terug. Wat? Dat hoor je later, hou de site en de flyers in de gaten!

Tickets zijn te verkrijgen bij alle Ticketbox en Free Recordshop voorverkooppunten, www.ticketbox.nl en Call Centre 0900-9393.
Wil je echte kaarten, reserveer dan vanaf 11 maart op www.reserveerkaarten.nl

Op een later tijdstip zullen er ook kaarten in de voorverkoop bij de reguliere voorverkoopadres te verkrijgen zijn.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws