Ferry Corsten Album Launch Party

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Tijdens een 8 uur durende show met optredens van speciale gasten waarmee Ferry heeft samengewerkt, zal het publiek ervaren wat het L.E.F.-concept inhoudt.

L.E.F. staat voor Loud Electronic Ferocious en verwijst naar het vernieuwende geluid dat Ferry Corsten brengt in zijn muziek. Ster producer/DJ Ferry Corsten staat bekend om zijn gewaagde tracks en wordt alom gerespecteerd voor zijn lef in het experimenteren met verschillende sounds binnen zijn eigen muziekstijl. Sinds in maart 2005 de eerste L.E.F.- theme party is gegeven in club Panama te Amsterdam, laat de nummer 5 van de wereld al regelmatig zijn publiek de Loud Electronic Ferocious experience beleven tijdens de L.E.F.-avonden die zowel in Nederland als ver daarbuiten zijn gehouden. Zo heeft het publiek van Londen, New York, LA en Dubai ook al kennis mogen maken met L.E.F.

Op 26 mei 2006 zal het Nederlandse publiek als eerste ter wereld de L.E.F. sound volledig kunnen ervaren. Die dag wordt niet alleen het nieuwe artiestenalbum L.E.F. van Ferry Corsten gelanceerd in de Heineken Music Hall, maar het is ook vanaf deze dag verkrijgbaar in de betere platenzaken van Nederland.

Kaarten zijn inmiddels verkrijgbaar via Ticket Box en kosten 32,50 euro (ex fee) en voor VIP 50 euro (ex fee).
Het feest begint om 22.00 uur en eindigt om 06.00 uur.
Minimumleeftijd is 18 jaar.

Dit evenement is tot stand gekomen uit een samenwerking tussen Dance Therapy, Agents After All en Flashover Recordings. Sponsored by Motorola.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws