Very Delicious Zaterdag 25 maart (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

En je s nachts alleen een vet broodje hamburger of een lauwe baco kan krijgen? Niet getreurd, Very Delicious gaat hier verandering in brengen!

In de Rotterdamse hotspot Rotterdam kan je op zaterdag 25 maart genieten van een glas welkomstchampagne, een overheerlijk 2 of 3 gangen diner, een verrassende cocktail in de cocktailbar en als icing on the cake een intieme, zwoele en sexy party in de aangrenzende club.

Voor deze eerste editie heeft Very Delicious niet de minste djs geboekt; D-Rashid en Mike van Loon! D-Rashid is al jaren de man achter het fantastische en succesvolle Salsa Lounge concept in Hotel Arena. Mike van Loon geniet wereldwijd bekendheid als n van de vaste djs van het befaamde Hed Kandi concept. Sinds enige tijd is hij, samen met Hed Kandi oprichter Mark Doyle, betrokken bij een nieuwe spannende serie cds en feesten, Tokyo Project.



De uit Rusland afkomstige MC Vika Kova zal de avond hosten. Zij is de vocale verrassing van de afgelopen 2 jaar. Met haar fantastische stem stond ze al eerder op grote podia als Innercity en Mysteryland en trad ze op in intieme clubs als de Supperclub en Panama.

Uiteraard is het Very Delicious feest ook te bezoeken zonder dat je gebruik maakt van het diner- en cocktailarrangement. De deuren van de club gaan om 23.00 uur open.

Meer info over Club Rotterdam en Very Delicious is terug te vinden op www.club-rotterdam.com

Zaterdag 25 maart
Very Delicious
23.00 05.00 u.
Entree 10,00
Diner incl entreekaart 39,95 / 49,95

Artiesten: D-Rashid, Mike van Loon, MC Vika Kova

Club Rotterdam
Wilhelminakade 699
3072 AP Rotterdam

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws