Profiles terug in Rotterdam (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Profiles, bekend door de vooruitstrevende stevige techno sounds van binnen- en buitenlandse technohelden, de intieme sfeer en het losgaande publiek. Profiles, voorheen in de Rotterdamse Club Las Palmas, kwam zonder locatie te zitten na een aflopende vergunning van deze club welke toen helaas haar deuren moest sluiten.

XCess besloot even te wachten met een comeback, om dit goed aan te kunnen pakken. Nu in 2006 is het zover, en heeft Profiles een nieuw onderkomen gevonden in de Rotterdamse Club Off Corso !

In 2006 zijn hier 4 speciale edities van Profiles gepland op 31 maart, 9 juni, 13 augustus, en 14 oktober. En zoals jullie gewend zijn, zullen er weer toonaangevende namen geprogrammeerd worden voor deze edities. Verwacht artiesten waar Profiles de afgelopen jaren mee heeft gewerkt, maar er zullen zeker ook nieuwe artiesten geprogrammeerd worden, die het geluid van Profiles uit de luidsprekers laten knallen!



De Profile voor de eerste editie is de clubavond van de Duitse technoheld Chris Liebing. Na 2 spetterende avonden op eerdere edities van Profiles, waarbij Chris Liebing op de eerste editie een solo set heeft gedraaid en de tweede editie Profiles had uitgekozen voor de Europese premire van de nu roemruchte Collabs Sessions, hebben we nu voor een andere invalshoek gekozen en komt Chris Liebing zijn eigen intieme en succesvolle Duitse clubavond Es ist Freitagaaabend! hosten op Profiles. Hier zullen we de Duitse party sfeer, met inbreng van een 3,5 uur durende set van Chris Liebing en de live show van Brian Sanhaji, gaan mixen met onze Hollandse party crowd en artiesten !

Kaarten zijn verkrijgbaar bij alle ticketbox filialen (www.ticketbox.nl) en een aantal reguliere voorverkoop adressen, die je kunt vinden op www.xcess-events.nl.

Kaarten zijn te koop vanaf zaterdag 4 maart.

Profiles - 31 maart

Main Hall : Chris Liebing (3,5 hrs set) Brian Sanhaji[live], Stephan &
Vincent de Wit
Area 2 : Sandeep

Open : 23.00-05.00
Prijs : 15 ex fee
Lokatie : Off Corso, kruiskade 22, Rotterdam
Web : www.xcess-events.nl

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws