Dancevalley verplaatst

Partyscene Redactie | 2 maart 2006
headlines

Dancevalley verschoven

Daarom is er een drastische beslissing genomen: Dancevalley wordt verplaatst naar vrijdag 14 en zaterdag 15 juli. Dit ondanks dat er die dag meerdere evenementen plaatsvinden, zoals Extrema Outdoor, 5 Days Off, en in het buitenland de terugkeer van de Loveparade, het Dour festival in Frankrijk en het Monegros Desert festival in Spanje. Wij spraken Brian Bout van UDC: “Wij hadden helaas geen keus, voor ons is het meerdaagse festival belangrijker dan de datum waarop Dancevalley gehouden wordt.”

Ook belden we met Lieke de Boer van Extrema: “We zijn nu intern aan het beraden wat we het beste kunnen doen, en vanavond gaan we bij UDC langs op gesprek. We zijn druk aan het bekijken hoe we dit op kunnen lossen. Morgen hebben we meer info.”

Reactie van Daan Spoek (5 Days Off/Mojo): "Ik heb hier niet zoveel over te melden. Ideaal is het allemaal niet. Voor 5 Days Off richten we vooral op onze eigen kracht van het festival."

Reactie van Rocco Veenboer (Awakenings Festival, zaterdag 1 juli, Spaarnwoude): “Ik denk niet dat dit van enige invloed is op Awakenings. Ben eerlijk gezegd meer bezig met m’n eigen festival dan dat ik me op anderen richt. Het is een vrije wereld, iedereen kan zelf bepalen wanneer ‘ie een festival organiseert. Maar het zou jammer zijn als de dance agenda in Nederland zou moeten veranderen want die is mooi in balans nu.”

Laatste nieuws: Extrema beraadt zich de komende dagen, en maakt na het weekend bekend of zij hun festival verplaatsen of niet. Dancevalley wordt in ieder geval zowiezo op 14 en 15 juli gehouden. Dus op maandag 6 of dinsdag 7 maart hier op Partyscene meer nieuws over deze opvallende ontwikkelingen in Nederland festivalland... Maar je kan vast hieronder jouw mening geven!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws