Kevin Loveboat

Partyscene Redactie | 28 februari 2006
headlines

Willy Vonka’s Chocolate Boat is afgeleid van het wereldberoemde boek 'Charlie & The Chocolate Factory' van Roald Dahl en de gelijknamige film uit 1971 met Gene Wilder en de remake uit 2005 met Johnny Depp. Ben je een zoetekauw en hou je ook nog eens van chocolade, loveboat flyerdan moet je zeker komen, want er zal meer dan genoeg van aanwezig zijn.

Kevin Saunderson, techno man van het eerste uur en inspirator voor velen, is op dit moment bezig met zijn wereldwijde Elevator tour, waarmee hij live optreedt en waarbij hij beeld en geluid samen voegt. 2006 is het 20e jubileumjaar van Saunderson als producer en daar staat hij op die manier bij stil. Op Willy Vonka’s Chocolate Boat komt de dj en producer echter niet live spelen, maar doet hij een dj-set. Ook leuk natuurlijk. Met zijn Elevator-tour doet de legende half april ons land aan. Naast Saunderson staan Vonk-resident Eric de Man en Loveboat-resident The Funky Bastard achter de draaitafels.  

In de bovenzaal kun je dansen op de beats van Steven Quarré van Hed Kandi en op de tracks van Vonk-residents DJ EJ en Esther. Kaarten kosten 22,50 euro ex fee in de voorverkoop of 27,50 euro aan de deur. Maar je kunt ook gratis naar binnen. Er zijn namelijk een aantal Willy Vonka chocoladerepen in omloop. In vijf van die repen zit een gouden wikkel, waarmee je gratis en voor niets met twee personen de boot op mag. De repen zijn veelvuldig uitgedeeld in het clubcircuit, dus misschien heb je geluk.

Wil jij hier graag naar toe? Partyscene geeft kaarten weg en je kunt ze hier winnen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws