Female DJ’s

Partyscene Redactie | 14 februari 2006
headlines

sandra flynnWie gaat de beste vrouwelijke dj worden? De keus is groot. De verkiezingen worden georganiseerd door Shejay, een organisatie die zich opwerpt voor vrouwelijke dj’s en ook feesten organiseert. De vraag naar vrouwelijke dj’s blijft nog steeds enorm groeien, maar volgens de organisatie blijven ze onvoldoende vertegenwoordigd in het clubcircuit en zijn de talenten groot. En daar moet dus wat aan gedaan worden. Wereldwijd staan al meer dan 750 vrouwelijke dj’s bij Shejay ingeschreven, waaronder een flink aantal top dj’s. Maar volgens Shejay zijn er nog veel meer vrouwelijke dj’s actief en die zijn ook allemaal welkom.

Om de vrouwelijke dj’s een handje te helpen en om tegenwicht te bieden aan de reguliere dj lijsten, die gedomineerd worden door mannen, heeft Shejay nu dus een eigen dj lijst in het leven geroepen. Wil jij de dames een handje helpen, dan kun je stemmen op je favoriete vrouwelijke dj. Je kunt dat nog doen tot en met 25 februari.  

Surf naar http://www.top100femaledjs.net om te stemmen of naar www.shejay.net om wat inspiratie op te doen. Daar vind je alle aangesloten dj’s, articelen, dj mixen en evenementen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws