Loveland presents: fire! (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Naast een internationale line-up van top niveau heeft Loveland meer spraakmakende verassingen op het programma staan. Over dat laatste wil de organisatie niets onthullen echter geeft de programmering een eerste indruk van wat je mag verwachten gedurende de avond.

In de Kerkzaal vormen resident djs Marnix en fransman Sebastien Lger (FR) de basis. Daarnaast heeft Loveland twee absolute grootheden uit de global dance-scene geboekt

Jack Garotta, geboren in de oudste stad van Frankrijk, is een man van vele talenten. Hij had de keuze zijn professionele tenniscarrire te voltooien, wat hem ongetwijfeld veel roem n poen had bezorgd. Maar nee, Jack wilde deejay worden en wel een deejay uit Marseille.
Echte Fransman als hij is, vond hij zijn ware liefde in de house music. Een stijl waar Jacques zijn gehele hart in stopte en een emotionele vibe door de clubwereld stuurde. Denk hierbij aan onder andere aan Ministry of Sound, Tresor, Pacha, Paradiso en nu ook Hotel Arena.

Naast Jack de Marseille zal Funk dVoid Hotel Arena op haar grondvesten doen schudden. Het vergde enige aanpassing, maar het verruilen van zijn geboortegrond Schotland voor het mediterrane Barcelona heeft hem uiteindelijk goed gedaan. De uit een Australische moeder en Zweedse vader geboren Lars Sandberg is voor de echte Lovelander geen onbekende, deze muzikale held stond namelijk enige jaren geleden op het programma van Rise.

De Tuinzaal is ditmaal in handen van de vooruitstrevende organisatie Electronation. Zij zullen drie helden uit eigen stal de sound van de avond laten bepalen. Terry Toner, Herr Arter en Mason staan aan het roer in Area 2 en dat belooft spectaculair te worden.

Voor de Special Edition betrekt Loveland het caf Todrink bij het feest. Fire! zal
ditmaal dus plaatsvinden in drie zalen. De deuren zijn geopend van 22:00 uur tot
06:00 uur. Kaarten a 20,- zijn vanaf nu te verkrijgen bij de volgende
voorverkoopadressen: Hotel Arena, Spoiled, Restaurant Kitsch, Outland Records en
www.beep.nl.



Loveland presents: A Special Edition offire!

Zaterdag 25 februari 2006
Hotel Arena
22.00 06.00 uur

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws