Benefiet Malawi

Partyscene Redactie | 9 februari 2006
headlines

autoooohBinnen drie weken willen Patrick Kraaijeveld, Ronald Top, Ewald Kuiper en Eelco Hos van Amsterdam naar Dakar rijden. 7000 kilometer door de bergen, de hete woestijn en over het strand. Ze doen dat in twee roestige wrakken die per stuk 200 euro hebben gekost. Eenmaal aangekomen in het hart van West Afrika, worden de auto’s verkocht. De opbrengst wordt geschonken aan een lokaal ontwikkelingsproject in Marakissa, dat in Gambia ligt.

Maar de rally is niet het enige initiatief van het viertal voor het goede doel. De dag voor het vertrek, op vrijdag 24 februari, hebben de Zaankanters een benefietfeest georganiseerd in filmhuis De Fabriek in Zaandam. Het feest begint om 19.00 uur en gaat door tot 04.00 uur. Dj’s van dienst zijn Joost van Bellen, Melly Mel, Steven de Peven, Stereo Fiesta en de band About. Verder zijn er films en documentaires te zien, waaronder Abouna (Our Father) en Kilio Cha Haki (A Cry For Justice).

Kaarten voor het feest kosten 8 euro, plus een vrijwillige bijdrage. De volledige opbrengst van de entree gaat naar het goede doel en dat is hier de hulp aan aidswezen in Malawi.

Kijk voor meer info op www.debezigheid.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws