Heiko Laux en Paul Kalkbrenner op Tomorrow

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

We herinneren ons de afgelopen editie begin oktober nog goed. De avond was nog maar net begonnen of het bordje uitverkocht hing al op de deur. De verwachting voor komende editie is dan ook hoog gespannen en dus was Tomorrow er veel aan gelegen om er een schepje bovenop te doen.

Dat is in onze ogen in ieder geval al gelukt qua line up. Want niemand minder dan Heiko Laux zal Doornroosje aandoen voor een twee uur durende set. De labelbaas van het Duitse Kanzleramt is een DJ die het best tot zijn recht komt als hij de tijd krijgt om op te bouwen, laag over laag. Op die manier kan hij de luisteraar precies daar krijgen waar hij wil. Zijn stijl, die duidelijk zijn wortels heeft in Detroit laat zich kenmerken door ritme en melodie. Al met al is Heiko Laux een act die precies past op deze vierde editie van Tomorrow.
Ook Paul Kalkbrenner brengt zijn publiek techno met gevoel. Zijn producties die verschijnen op het Berlijnse (hoe kan het ook anders) Bpitch Control worden onder andere gedraaid door Ellen Alien en Sven Vath. Hij rockte Awakenings en Nature One met een ongekend enthousiasme en hij zal het op Tomorrow niet voor minder gaan in een uur durende live-set. En natuurlijk houdt het daar niet mee op, want van Nederlandse technobodem komen Invite en resident K.Cee langs om hun visie op techno te delen met iedereen die daar maar voor open staat. Een heerlijke lijn in de avond dus!

Zaal 2 is traditiegetrouw bestemd voor talent. Monokreck en Randoman gaan samen een interessant experiment aan waarvoor bezoekers die hen kennen van heinde en verre naar Roosje komen. Tribbezz uit Utrecht opent en Ven uit Groningen sluit af. Een bont gezelschap dat de tweede zaal beslist vol gaat gooien met prachtige technoplaten.Tomorrow
Datum: 4 maart 2006
Locatie: Doornroosje Nijmegen
Line up: Zaal 1 Paul Kalkbrenner live, Heiko Laux, K.Cee, Invite
Zaal 2 Monokreck, Randoman, Tribbezz, Ven
Aanvang 23:00 tot 06:00 uur
Entre 10 euro vvk (via www.doornroosje.nl), 12 euro aan de deur

www.tomorrow.nu
[email]info@tomorrow.nu[/email]

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws