Sleaze in Club Silly (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Een nieuwe editie in een nieuw jaar betekent een vernieuwde Sleaze! Buiten de Cabinets dAmour en de sexy vrouwen die zijn verkleed in de meest uitdagende lingerie is er ook nog plaats voor waaghalzerij. Wie durft er te gokken aan de meest Sleazy roulettetafel of speelt er Blackjack terwijl je wordt bediend door een uitdagende serveerster. Kortom, op deze avond win je altijd en zijn er geen verliezers.

Tijdens deze Sleaze staat er dus weer een hoop spannends op het programma.
Laat je daarom verrassen, overdonderen en ga los in de sleazy sfeer. Verwacht geen kinky party maar een geil avondje waar sex met een dikke vette knipoog benaderd wordt.

Muzikaal gezien haalt Sleaze ook weer alles uit de kast om het feest nog completer te maken. Achter de draaitafels staan niemand minder dan Erick E, Billy The Klit en David Wagemaker. Erick E is uiteraard een bekend gezicht op de Sleaze avonden. Hij is een van de drukst bezette mannen van het moment. Zijn agenda staat vol met geweldige boekingen en de ene na de andere topproductie komt van zijn hand. Samen met Billy en onze eigen Sleaze resident David Wagemaker moet het weer tot een absoluut hoogtepunt komen.

Sleaze uit de oude doos: nog sfeervoller en nog heftiger.


Sleaze
Zaterdag 18 Februari 2006
00:00 05:00
Djs Erick E, Billy The Klit & David Wagemaker
Entree: 10 Euro

Club Silly Symphonies
Grote Marktstraat 10
Den Haag
www.sillysymphonies.nl

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws