Intuition Winter Event

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De Intuition Winter Event kan oprecht als n van de weinige overgebleven underground trance parties in Nederland worden betiteld. De Asta is wederom tot lokatie verkozen en er zal weer een talentvolle line-up gepresenteerd worden met namen als: Andy Moor, Orkidea, Airbase, Menno de Jong en Jonas Steur.

Deze keer zullen er twee erg speciale debuts zijn op het feest. Andy Moor (UK), die de afgelopen jaren met projecten als Tilt, Leama & Moor en White Room op veel mensen een verpletterende indruk achtergelaten heeft, zal zijn langverwachte debut maken in Nederland. Zijn samenwerking met Above & Beyond voor de plaat Air For Life heeft in 2005 in bijna elke progressive / trance chart de nr. 1 positie veroverd, terwijl Andy onderwijl zelf de 46e plaats in de prestigieuze DJ Mag Top 100 veroverde. Zijn tracks worden al jaren gedraaid in de sets van Tiesto, Paul Van Dyk, Armin Van Buuren, Sasha, Digweed, Paul Oakenfold en vele andere grote namen.

Het andere debut is van de Finse DJ Orkidea. Hij is internationaal gezien grotendeels bekend door zijn produkties en remixes waaronder n van de toppers van 2005, Way Out West Killa Verder maakte hij eerder al een remix van de klassieker van Tisto: "Suburban Train". In Scandinavi is hij een ware legende. Zijn sublieme openingssets in de afgelopen jaren voor Paul Van Dyk, Tiesto en vele anderen en natuurlijk zijn hoogstaande draaikunsten, zorgden ervoor dat hij vorig jaar voor de 5e keer op een rij werd verkozen tot populairste DJ van Finland, waar hij als DJ het meeste te vinden is, en ook zijn eigen Unity events organiseert. Hij zal 11 Maart de spits afbijten tijdens de Intuition Winter Event; een goede reden om er die avond op tijd bij te zijn!

De recentelijk door Intuition getekende Zweedse producer/dj Airbase zal deze editie van de Intuition Winter Event in stijl afsluiten. Als n van de medeoprichters van de legendarische Trance.nu site en als bijzonder getalenteerde producer zal hij de avond in afsluiten met zijn characteristieke techy sound. Zijn Airbase Escape / For The Fallen EP werd recent uitgebracht door Intuition Recordings en was binnen n week volledig uitverkocht! Een perfecte gelegenheid dus om zijn eigen producties live te aanschouwen tijdens het feest.

Er zijn natuurlijk nog 2 namen die deze line-up afronden. Menno de Jong, Mr. Intuition zelf, zal samen met 1 van de hoofdartiesten van Intuition Recordings, Jonas Steur de DJ booth betreden. Jonas maakte afgelopen jaar een verpletterende indruk op de trance scene met melodische tracks als Castamara / Silent Waves en Estuera & Re:Locate Palma Solane. Als DJ werd hij ook goed ontvangen door de scene, met gigs op FFWD, knallende entrees in Polen (Club Protector) en Duitsland (Technoclub) liet hij zien dat hij als DJ ook een topper is.
Menno wist zichzelf en Intuition afgelopen jaar goed op de kaart te zetten door tracks uit te brengen als Tundra en Majestic, remixes te maken voor oa. Mark Otten So Serene, The Thrillseekers en anderen n zonder gebruikmaking van een bookings agency een gig agenda neer te zetten met optredens in de Gatecrasher (UK) en tours/optredens in de USA, Zuid Afrika, Australie & Nieuw Zeeland, Polen (En Trance) en vele andere plaatsen. Zowel Jonas en Menno hebben het afgelopen jaar veel memorabele sets gedraaid in de wekelijkse Intuition Radio Show en een hoop live events en ze zullen 11 Maart ook de chte Intuition sound neerzetten dus zorg dat je erbij bent!

Je kunt al de DJs in deze fantastische lineup voor maar 10 euro horen en zien draaien. Om er nog een schepje bovenop te doen zullen er 2 extra lasers geinstalleerd worden in de Asta, naast natuurlijk de multicolour laser die de Asta al heeft hangen. Reserveer Zaterdag 11 Maart dus maar in je agenda want dit wordt een onvergetelijke Intuition party!

Intuition Winter Event
Zaterdag 11 Maart 2006
Asta Theater, The Hague
Tijd: 23:00 05:00
Fee: 10 Euros
Min. Leeftijd: 18
Parkeren: Pleingarage (Plein 25, Den Haag)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws