Full Spectrum presents Dirt Crew in 11

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Voor de tweede keer in korte tijd strijkt Full Spectrum neer in 11. Met kwaliteitsfeesten in onder andere Utrecht, Haarlem, Amsterdam & Nijmegen heeft Full Spectrum zich inmiddels ruimschoots bewezen als betrouwbare aanbieders van frisse electronische muziek.

Hooggeerde gast-act deze keer is de Duitse electro/techno/house live act Dirt Crew. Afgelopen jaar zijn ze werkelijk als een komeet omhoog geschoten. Dikke releases als 'What you want?', '808 Lazerbeam', 'Domino' en de fabelachtige 'Soul sounds remix' van Sasse eindigen steevast in de charts van alle grooten der aarde. Tevens worden de Dirt Crew boys door diezelfde grooten veelvuldig ingeschakeld voor remixactiviteiten. Zo was het, van origine voor de helft Nederlandse (Break3000) en voor de andere helft Duitse (James Flavour), duo verantwoordelijk voor remixes voor Jennifer Cardini, Silicone Soul en M.A.N.D.Y. Hun eigen labels - Dirt Crew Recordings en Players Paradise - zijn het gevolg van hun alsmaar groeiende success, mede vanwege hun uitgebreide staat van dienst op toonaangevende labels als Trapez, My Best Friend en Mood Music. Deze Full Spectrum zowel een spannende liveset alsmede een verzengende dj-set van beide heren.

Na de ontvangst van een Release DJ Award is de koek voor Full Spectrum resident Nuno Dos Santos nog lang niet op, sterker nog: dit lijkt pas het begin. Zeker als over niet al te lange tijd eigen plaatwerk dreigt te verschijnen! Full Spectrum's Adriaan Veldhuizen warmt professioneel op.



Zaterdag_11 februari
Full Spectrum
Live: Dirt Crew (Trapez, Dirt Crew Recordings, D)
DJs: Dirt Crew (Trapez, Dirt Crew Recordings, D), Nuno dos Santos, Adriaan Veldhuizen | VJ Citizen
Entree: 10 euro | 11_ben_jezelf_pashouders 8 euro
www.fullspectrum.nl

11 | restaurant_bar_club
Oosterdokskade 3-5
1011 AD Amsterdam
T 020 - 625.59.99

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws