Earth & Loveboat2.0 the journey part 1

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

In haar reeks samenwerkingen is earth de derde partij, na MTV en Houseplay, die door Loveboat2.0 wordt uitgenodigd. Al een tijdje wordt er gezocht naar een goede mogelijkheid om samen iets op te zetten. In februari is met de komst van Sister Bliss een goede muzikale brug geslagen tussen beide concepten. Earth en Loveboat2.0 hebben veel raakvlakken, zo is het feestgehalte altijd van een bijzonder hoog niveau, staan ze beiden voor een avond met een stukje extra en wordt er veel aandacht besteed aan entertainment en decoratie.

Op 4 februari worden de krachten gebundeld om een mega-spektakel op de OCEANDIVA te laten plaatsvinden.

In de grote zaal staat Loveboat2.0 resident The Funky Bastard samen met Sister Bliss en earth resident dj Per.
The Funky Bastard vormt met zijn diepe funky grooves de perfecte inleiding voor de hoofd-act van de avond. Sister bliss is al geruime tijd niet meer in Nederland geweest, vanwege veel studiowerk en haar wereldtournee met Faithless is ze lastig naar Nederland te krijgen. De combinatie van earth waar ze in 2004 voor een uitverkochte Melkweg zorgde en de bijzondere locatie heeft haar zover gekregen weer eens naar ons landje af te reizen. Bliss zorgt met haar sexy blend van funky grooves en housy progressive altijd voor een uitgelaten dansvloer stemming, iets waar dj Per als afsluiter ook zeker garant voor staat.

In de bovenzaal staat nederlands meest veelbelovende vrouwelijke dj. Sandrien is de afgelopen twee jaar uitgegroeid tot dansvloerkoningin eerste klas. Haar uitverkiezing om Innercity dit jaar af te sluiten in de minimal/acid zaal bewijst dit nog maar eens. In haar set zal ze pijnproevers verwennen met haar typerende sound. Ze wordt voorgegaan door de illusture dj Helpende Henk die al vroeg sfeer zal brengen met zijn omgevallen multi-diverse eclectische platenkast. De talentvolle Richard Griffin maakt deze editie zijn rentree na 3 eerdere rockende sets op de Loveboat.

Vaste earth en Loveboat2.0 bezoekers hebben de afgelopen jaren al gemerkt dat de entertainment factor telkens belangrijker wordt. Muzikaal zit het altijd dik en orde, het zijn echter de kleine dingen die een feest net wat meer sjeu geven. Earth performers Luid & Duidelijk en Monsieur Marcel slaan voor deze gelegenheid daarom de handen ineen met de Loveboat2.0 performers.

Pendelbussen zorgen ervoor dat bezoekers vanaf de pont binnen 10 minuten gratis op de OCEANDIVA staan. Reistijd vanaf Amsterdam CS komt hiermee op 15-20 min. De voorverkoop begint de tweede week van januari. Kaarten zijn te koop via www.beep.nl en de Amsterdamse voorverkoopadressen: Velvet, Spoiled en Outland Records.



Earth & Loveboat2.0 the journey part 1

Saturday Februari 4
OCEANDIVA Distelweg 90, Amsterdam

Main Deck:
Djs: Sister Bliss (Faithless, UK), The Funky Bastard, Per

Upper Deck:
Djs: Sandrien, Helpende Henk, Richard Griffin

Presale 20,-
Door 25,-

Boarding 23.00 01.30
Sailing 01.30 04.00
End 05.00

www.loveboat2.nl
www.earth-link.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws