Seksverbod voor Matrixx

Partyscene Redactie | 1 februari 2006
headlines

Gelieve hier niet te neuken

De eigenaren van The Matrixx zijn verbijsterd over het opgelegde verbod. “Erotixx is een dansfeest met erotisch entertainment, waar het lang niet zo ver gaat als op sommige feesten in bijvoorbeeld de Randstad,” aldus mede-eigenaar Twan Krebbers.

Op bijna alle erotische feesten zijn al jarenlang zogenoemde darkrooms. Daarin kunnen liefhebbers zich discreet terugtrekken om wat verder te gaan dan op de dansvloer wenselijk is. Zulke darkrooms zijn, zoals de naam al suggereert, volkomen verduisterd, zodat eventuele seks niet voor iedereen zichtbaar is.

De politie neemt daar geen genoegen mee. Volgens de APV zou het hebben van ‘oraal, anaal of vaginaal contact’ niet zijn toegestaan, waar dan ook in de club. The Matrixx heeft nu in overleg met de politie besloten om de darkroom dan maar ‘chillroom’ te noemen. Er zal een bord: ‘Gelieve hier niet te neuken....’ boven komen te hangen. Beveiligingsmedewerkers van The Matrixx moeten deze avond extra toezien dat men zich aan deze regel houdt.

Het verbod is opmerkelijk, omdat erotische feesten met darkrooms sinds een aantal jaren een echte rage in Nederland zijn. In de Randstad wordt regelmatig ook buiten de darkrooms seks bedreven.

Wat vind je hiervan? Sex doe je thuis, besloten in je eigen slaapkamer? Of moeten we het allemaal niet zo ‘nauw’ nemen… 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws