Jeff Mills in het Haagse Paard van Troje (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op 25 maart maakt Issue deze belofte wederom waar door technolegende Jeff Mills uit te nodigen in de populairste club van Nederland t Paard van Troje
Na de succesvolle aftrap van dit vernieuwende Haagse technofeest zal Issue ook deze avond garant staan voor een technoavond van topkwaliteit.
Beide zalen van het Paard zullen dit keer in gebruik worden genomen.

In de grote zaal zal Nederlands technotrots Vincent de Wit het publiek opwarmen. Deze dj/producer, bekend van zijn minimale en diepe sound, heeft al vaker bewezen zeer veelzijdig te zijn. Of het nu met zijn live of dj-set is, hij weet altijd het publiek positief te verrassen. Zijn producties op labels als Audio Assault, Patterns en Planet Rhythm hebben internationaal hoge ogen gegooid. Tijdens Issue zal hij een rustige, minimale techno dj-set neerzetten.

Vervolgens zal de technoheld uit Detroit plaats nemen achter de draaitafels gecombineerd met 909 drummachine! Jeff Mills was een van de oprichters van het Detroit techno collectief Underground Resistance, waarmee hij in de jaren 90 furore maakte. Tevens richtte hij in 1991 het platenlabel Axis Records en later het sublabel Purpose Maker op. Nog steeds wordt hij gezien als een van de meest vooruitstrevende technomuzikanten en behoort hij tot de invloedrijkste djs en producers van deze tijd. Met zijn minimalistische, maar toch funky, stijl zal hij ook deze avond de zaal tot een gigantisch hoogtepunt brengen.

In de kleine zaal zullen Bart Skils en Lauruz Lauhaus hun welbekende minimale sound ten gehore brengen. Voor velen hebben ook deze twee heren weinig introductie nodig.

Skils bekend van zijn Voltt, Mono en Traffic avonden, is op menig technofeest achter de draaitafels te vinden. Onlangs heeft Bart zijn eerste stappen als succesvol producer gezet, door op Mark Brooms label, Pure Plastic, twee releases uit te brengen die op de dansvloer zeer goed ontvangen werden.

Lauhauz is ook een van de oprichters en residents van Traffic en Mono. Zijn stijl is een combinatie van house, techno en electro, maar altijd de minimalere en diepere zijde ervan.
Een perfecte aanvulling op deze avond dus!

Kaarten zijn in de voorverkoop 18euro (excl. Fee) te koop bij Ticketbox, Beep!, en de bekende lokale voorverkoop adressen.
Issue
zaterdag 25 maart 2006
t Paard van Troje, Prinsegracht 12 in Den Haag
Tijd: 23:00 05:00

Line-up:
Jeff Mills, Vincent de Wit (main room) Bart Skils, Lauruz Lauhaus (side room)

Prijs: 18,- (vvk) / 22,- (deur)

Voorverkoopadressen:
Amsterdam: Rhythm Import Leidsestraat 27 / Rotterdam: Velvet Nieuwe Binnenweg, Hype Witte de Withstraat / Den Haag: Confused van Diemenstraat 128 130, Rhythm Import Torenstraat 96, Hype Prinsenstraat 4.

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws