Rundfunk met Steve Rachmad

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Natuurlijk is hij beter bekend als techno producer en dj, maar old skool electro is altijd zijn grote liefde geweest. Onder de naam Sterac Electronics bracht hij al releases uit op zijn Interpersonal Experience label. Kerstavond draaide hij op Studio 303 een Chicago/Acid set die zondermeer een van de hoogtepunten van die avond was.

Verder Parra en KidGoesting, die live worden bijgestaan door de de Bossche Boys.

De Bossche Boys gaan door waar de rest stopt. Al sinds hun hit in 1978 serveren zij een crossover van broken beat met electro. Vader en zoon zijn na het hitsucces samen een snackbar begonnen en bakken ze nog altijd bruin!

Parra is beter bekend van zijn Rockwell kleding lijn. Met zijn roots in de vaderlandse skateboardscene was de overstap naar een kledinglijn een logische. Verder is Parra vooral bekend van zijn artwork voor Rushhour, BlackLabel, Bitterzoet, en nog veel meer... Check zijn site www.rockwellclothing.com. Daarnaast runt hij zijn eigen Rockwell Records en is hij bekend van zijn overstuurde mashups die door Trevor Jackson en 2ManyDjs gretig gedraaid worden.

Kid Goesting, gastheer van vanavond en bekend van gen BlackLabel Records, is een van de eerste djs van de nieuwe lichting. Naast Rundfunk organiseert hij regelmatig avonden in Studio 80. Zo was hij in december ook te zien bij Studio 303. Rundfunk is zijn maandelijkse (iedere tweede donderdag) cross-over avond, waarbij hij de grenzen van de dance opzoekt.


Donderdag 9 februari
Studio 80, Rembrandtplein 17, Amsterdam
Entree: 3,50Euro
Open: 22:00 01:00

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws