Win een exclusief VIP arrangement in Escape en De Kroon

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Escape is n van de grootste clubs in het hartje van Amsterdam. Al sinds 1986 speelt Escape een leidende rol in het Nederlandse uitgaansleven. Licht, geluid, visuals en decoratie, alles is altijd helemaal top geregeld. Wekelijks worden er dan ook, naast (internationale) top DJs, duizenden enthousiaste bezoekers ontvangen. Op het Amsterdam Dance Event stond bijvoorbeeld nog de nummer 1 DJ van de wereld hier te spinnen: Paul van Dijk.

Ook is er sinds kort Escape Delux. Een luxe en intieme club-in-een-club, met uitzicht over de dansvloer beneden maar met een eigen bar, programmering en sound.

Dit jaar bestaat Escape maar liefst 20 jaar, met recht een unicum in de uitgaanswereld! Om dit te vieren mag Phono een exclusief VIP arrangement voor de populaire zaterdag, Frame Busters, wegggeven wat zal bestaan uit een luxe diner in de Kroon, inclusief een heerlijke fles wijn. En uiteraard entree tot de Frame Busters avond in de Escape. Hieronder vind je de agenda van deze maand. Als jij wint dan mag je een keuze maken uit een van deze avonden en genieten van een top avondje uit!



Phono geeft een VIP arrangement weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Je kunt kiezen uit de volgende data:

Saturday 11th of February


Frame Busters @ Escape
Time: 23:00 till 05:00
Line up: Raymundo, Alvredo, The Funky Bastard

Saturday 18th of February

Frame Busters @ Escape
Time: 23:00 till 05:00
Line up: Raymundo, Benjamin Bates, Martin Damen

Saturday 25th of February

Frame Busters @ Escape
Time: 23:00 till 05:00
Line up: Raymundo, Jip Deluxe, Funkerman

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws