Nuno dos Santos tijdens The Infamous Mudclub in 11

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Hij won onlangs nog de Release Dance Award voor beste talent, maar eigenlijk is deze multi-tasker die status al ontgroeid. De in Portugal geboren en in Nederland getogen Nuno dos Santos ontwikkelde al op jonge leeftijd een gevoel voor electronische muziek. Begin jaren 90 organiseerde hij, met een aantal vrienden, underground houseparties onder de naam Gekkenhuis en het was tijdens deze feesten dat hij in aanraking kwam met het dj-en. In 2000 deed dos Santos mee aan The Red Bull Music Academy in Dublin en sindsdien is het balletje alleen maar harder gaan rollen voor de Utrechtenaar. Naast het draaien en produceren van muziek houdt hij zich ook bezig met het organiseren van verscheidene avonden binnen en buiten zijn woonplaats - op 11 februari is hij samen met Dirt Crew te zien en te horen tijdens Full Spectrum in 11, dat hij organiseert met vrienden Adriaan Veldhuizen en Adriaan Muts - en is hij het kloppend hart van KOLLEKTIV, een ontwerp- en concept bureau. In het verleden heb je Nuno kunnen zien in Tel Aviv, Warschau, Cannes en Rome en in Nederland sierde hij onder andere de dj-booth van de Winkel van Sinkel, Ekko, Tivoli de Helling, bij 5 Days Off, Electronation en ook al diverse malen in 11. Met zijn uiteenlopende sets, die variren van deephouse tot tech-house, van electro tot breakbeats en van acid tot minimal, weet hij het publiek steeds weer te verrassen.

Hosts Monica Electronica en Josz LeBon willen oude New Yorkse tijden doen herrijzen met hun maandelijkse vaste avond in 11, genaamd The Infamous Mudclub.Elke eerste vrijdag van de maand brengen de twee een mengeling van electro, italo disco, rock en new beat ten gehore en nodigen zij een gast uit om dit eclectische gevoel te versterken.
Deze clubavond is genspireerd op de legendarische vroegere hang-out van o.a. Andy Warhol en Liquid Liquid terug in de jaren 80.



The Infamous Mudclub - Vrijdag 3 februari
DJs Nuno dos Santos, Monica Electronica, Josz LeBon
VJs Urbi et Orbi
Entre 8 euro. 11_ben_je_zelf pashouders 6 euro


11 | restaurant_bar_club
Oosterdokskade 3-5
1011 AD Amsterdam
T 020 - 625.59.99
www.ilove11.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws