Twee maal live

Partyscene Redactie | 25 januari 2006
headlines

The MFAAfgevaardigde uit Duitsland is de 27 jarige Alexander Kowalski. Hij ziet er misschien uit als een ingetogen jongeman maar zijn muziek liegt er niet bepaald om. Wie zijn releases kent kan gemakkelijk gissen dat zijn live-sets garant staan voor uiterst dansbare, energieke en opzwepende techno-beats.

Hij werd ooit ontdekt na een optreden in de bunker van de beruchte Berlijnse club Tresor. Sterke releases op het label van de club waren daarna snel geboren. De tracks werden toen per toeval opgepikt door Heiko Laux, de eigenaar van het Kanzleramt label. Hij was direct overtuigd van zijn kwaliteiten en tekende Alexander voor zijn label. Daarna ging het balletje pas echt rollen. Inmiddels worden zijn platen gedraaid door techno DJ’s over de hele wereld.

Het Britse The MFA (The Mother Fucking Allstars, jawel) is herhaaldelijk vergeleken met zwaargewichten als Chemical Brothers, Orbital en Underworld. Ze laten zich moeilijk in een hokje stoppen, maar de eigenwijze boys (zie foto) maken een show die leidt tot dansen, dansen en nog eens dansen. Verwacht een eclectische mix van breaks, techno, trance en electro!

Deze twee live acts worden omlijst door Neerlands techno trots Bart Skils en ‘talent af’ Nuno dos Santos. De initiator en resident van feesten als Voltt, Mono, Traffic en Static haalt keer op keer de absolute top van de technoscene naar Nederland. Nuno dos Santos is de vaste DJ van Full Spectrum en won onlangs nog een Release Dance Award. 

Check voor meer info www.patronaat.nl

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws