Absolutely Stereo met Miss Monica (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Om twee uur was het voor de derde maal in vijf keer
een uitverkocht huis

De eerstvolgende editie is op zaterdag 18 februari met als opwarm dj good old DJ Marcello. Marcello stond bijna 20 jaar geleden aan de wieg van de housemuziek in Nederland. Met zijn residency in de destijds wereldberoemde iT verwierf hij (inter)nationale faam. Na zijn vertrek bij de iT was Marcello jarenlang de drijvende kracht achter de vernieuwende en populaire Chemistry avonden. Anno 2006 weet hij nog steeds niet van ophouden en straalt nog vaak het enthousiasme van een beginneling uit.

Main act van de avond is en blijft natuurlijk Miss Monica! Ook in de maand februari zal ze het Absolutely Stereo publiek weer voorzien van de broodnodige stampende beats die ze voorschotelt op een manier zoals alleen zij dat kan! Na 5 zeer succesvolle afleveringen kunnen wij bijna garanderen dat het dak er weer af zal gaan.

In de lounge van Off Corso zal DJ Viccc zorgen voor relaxte, vrolijke, toegankelijke en dansbare loungemuziek.

Absolutely Stereo in Off Corso is een avond zoals geen ander. De djs, het geluid, het licht en de visuals; alles wordt op elkaar afgestemd om een perfecte avond pumpin beats te leveren aan de bezoekers. Buiten de djs is er ook veel aandacht voor de mc en de vj. De vocals en visuals zullen gedaan worden door respectievelijk MC Miss Bunty en VJ Ottograph.

Off Corso is een unieke multimedia locatie in het hartje van Rotterdam. In deze fraaie club op de Kruiskade komen audio, video, belichting en cultuur samen. Het resultaat van deze combinatie levert een fantastische plek op waar je kunt dansen, drinken en socializen. Ondanks de vaak moordende concurrentie van nieuwe clubs die de kop op steken, zoals in het verleden bijvoorbeeld Las Palmas, Thalia Lounge en Now & Wow, handhaaft Off Corso zich al jaren als toonaangevende club in Rotterdam
en Nederland. De diverse awards en nominaties spreken voor zich.

Meer info over Absolutely Stereo, een paar leuke videoclips en flink wat fotos zijn te vinden op www.djmissmonica.nlZaterdag 18 februari
Absolutely Stereo

Off Corso
Kruiskade 22 - Rotterdam

23.00 - 05.00 u.
Entree: 13,00 euro

Miss Monica [4 hr set]
Marcello
Viccc
VJ Ottograph
MC Miss Bunty

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws