Finale Twstd DJ contest

Partyscene Redactie | 24 januari 2006
headlines

johnMeer dan 160 dj’s deden in 2005 mee aan de competitie en verdeeld over zeven dagen per maand lieten ze ieder hun kwaliteiten zien en horen. En de prijzen logen er niet om, want er was maar liefst 22 keer 30 minuten draaitijd in het programma Ministry Of Beats op 3FM te winnen en twee keer een opleiding Electronic Music Production. Van die 160 deelnemers zijn er nu vier overgebleven, die op zaterdag 4 februari in de finale in Paradiso in Amsterdam staan.

Tijdens de finale krijg je niet alleen vier talentvolle dj’s voor je kiezen, maar ook een optreden van de befaamde dj John Acquaviva. De Canadees draait al ruim 25 jaar een stuwende en vooral ook veelzijdige mix van techno, house en electro en richtte samen met Richie Hawtin het label Plus-8 op. Technisch gezien is het een van de meest vooruitstrevende dj’s, die altijd op zoek is naar nieuwe technieken om mee te werken.  

En dat het meedoen loont, blijkt wel uit de winnaars van vorig jaar. Vincenzo de Bull won de juryprijs en draaide vervolgens op Dance Valley, Free Your Mind en in veel clubs. Winnaar van de publieksprijs Wouter de Moor werd gescout door een internationaal boekingsbureau en legde zijn platen ook over de grens op.

Wil jij ook meedoen of ken je iemand waarvan je vindt dat die moet meedoen? In februari gaat alweer de editie van 2006 van start. Je kunt je demo en bio o.v.v. Twstd DJ Contest sturen naar:

Twstd DJ Café
Weteringschans 157
1017 SE Amsterdam

Kijk voor meer info op www.twstd.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws