Famous keert terug in 2006! (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Ook in 2006 vindt Famous iedere laatste zaterdag van de maand plaats in de Amsterdamse club Panama. Met de beste djs, de lekkerste muziek en het fijnste publiek. Be you! Be Free! Be Famous!

Famous start 2006 met een gloednieuwe editie waar upcoming dj-talent en gevestigde namen elkaar versterken. Zo is de Rotterdamse dj Benny Rodrigues van de partij. Wie Rodrigues wel eens heeft horen draaien weet dat deze topper meer funk in zn pink heeft dan de meeste in hun hele lichaam. Bennys scherpe mixen, spannende platenkeus en roffelende grooves stuwen iedere dansvloer naar grote hoogten. Maar hij is niet de enige.

Ook Famous resident Mischa Daniels maakt zijn opwachting. Daniels heeft zijn Fame Recordings onder gebracht bij Armada. Hij maakte reeds remixen voor onder andere Ruffnecks Everybody Be Somebody, StoneBridge en Marnix en brengt onder zijn eigen naam de ene kneiter na de andere uit. Zijn typische eigen House sound vind je uiteraard terug in zijn sets.

Verder is het dj Franklin die achter de draaitafels van Panama zal verschijnen.. Franklin kiest voor groovy disco-loops met een pompende beat. Tot slot komen op deze eerste Famous van 2006 El Sandro en Maykel draaien. El Sandro is een breed georinteerde dj die net zo makkelijk een plaat van Matthew Dekay als een remix van Avril Lavigne achter mekaar draait. En dj Maykel is dezelfde Maykel Piron die mede verantwoordelijk is voor ArMaDa Music, het label waar inmiddels flink wat (internationale) artiesten onderdak hebben gevonden. Maykels goede neus voor kwaliteit, zal zich vertalen tijdens zijn set.

Ga de laatste zaterdag van de maand voor het eerst dit jaar uit je dak bij Famous. Be you! Be Free! Be Famous!

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws