The Beatclub herleeft

Partyscene Redactie | 19 januari 2006
headlines

The Beatclub was tussen 1989 en 1992 de eerste organisatie die feesten gaf door het hele land. dj pierreDJ Per organiseerde de avonden in de Melkweg in Amsterdam en de feesten bleken de voedingsbodem voor een nieuw genre dat niet alleen Amsterdam, maar met The Beatclub ook al snel de rest van het land veroverde. Hokjes waren er niet en lange dj sets waren geen uitzondering. The Beatclub pionierde zich een slag in het rond. In 1991 schopte het concept het zelfs tot Ahoy, waar met ‘Rave Of The 90’s’ de eerste echte Nederlandse rave werd georganiseerd. Optredens waren er van artiesten als Snap, Lil’ Louis, 808 State en dj’s als Eddy de Clercq, Joost van Bellen, Mike Pickering en natuurlijk Per zelf.

En nu wordt het concept voor één keer nieuw leven ingeblazen. Hier komen alle belangrijke dj’s uit die tijd weer bij elkaar om in vier zalen alle muzikale grenzen weer te doen vervagen. Speciaal daarvoor wordt de houseveteraan DJ Pierre uit Chicago overgevlogen en de Hemkade krijgt weer de sfeer van vroeger, die zeker nostalgische gevoelens zal oproepen.

De line-up ziet er als volgt uit:

Zaal 1:
Dj Per (The BeatClub)
Dj Pierre (USA, Strictly Rhythm)
JP (VIP-Club, Dance Valley)
Spider Willem (Web, Mushroom, Kingdom/XL)
Quazar Live (Welcome To The Future)
MC P-Pholl (The Beatclub)

Zaal 2:
The Dreamteam: Dano, Buzz Fuzz & The Prophet (Hellraiser, Thunderdome, Multigroove)

Zaal 3:
Circus Hoffman met dj´s Spacecake en Fatman (the original chill-out concept)

Zaal 4:
Cellie (Mazzo)
Bas aka The Funky Bastard (Bas & Ram)
Angelo (Welcome To The Future, Mazzo)

Het feest duurt van 22.00 tot 06.00 uur en kaarten kosten 25 euro. Voor 5 euro kun je met de pendelbus van Amsterdam Centraal naar de Hemkade en weer terug.

Kijk voor meer info op www.earth-link.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws