B2S presenteert tweede editie van UP! in Den Haag

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Vele internationale Jump-artiesten beleefden hier hun Nederlandse debuut en ook de nationale Jump-talenten kregen op deze evenementen de kans om hun skills te tonen. Inmiddels is Jump uitgegroeid tot n van de populairste stromingen in de dance-scene. En toegeven, daar is B2S trots op!

Na de succesvolle eerste editie van Up! eind vorig jaar in de Rotterdamse Tropicana en een Up! special op 28 januari aanstaande tijdens Supersized in Outland Rotterdam, vindt dit Jumpstyle-event op zaterdag 25 februari wederom plaats. Dit keer zal Up! de Asta in Den Haag eens flink op zn grondvesten laten trillen...

Net als tijdens de eerdere edities van Up! kent de grote zaal, area 1, ook dit keer een zeer gevarieerde Jump-line up. Zo zullen niet alleen gevestigde namen als Ruthless en Max Enforcer voor het nodige vuurwerk zorgen, maar is er ook vers bloed in the house. Niemand minder dan Thor, resident van club Zenith in Venray, zal namelijk zijn B2S debuut maken. Onze zuiderburen worden dit keer vertegen-woordigd door Q-ic, Marcky en Yves. De uit Frankrijk afkomstige French Tek producer Seb B zal ook achter de draaitafels te vinden zijn; vrij bijzonder aangezien hij zelden in Nederland optreedt. Host is wederom MC DV8.

Area 2 is dit keer compleet in handen van DJ Norman. Samen met Darkraver maakte hij de megahit Kom Tie Dan He! en samen met Darkraver, Gizmo, Bass-D en zijn grote vriend Cor de Splinter is Norman ook de draaiende motor achter het Hardhouse programma Club Fresh op Fresh FM. Norman zal gedurende de nacht zijn eigen muzikale invulling geven. Maar n ding is zeker: Early Rave, Old Skool en natuurlijk Jumpstyle zullen zeker de revue passeren!

Tickets voor UP! kosten in de voorverkoop 15 euro en zijn verkrijgbaar via www.ticketonline.nl en bij alle verkooppunten van de Ticketbox en de Free Record shops. Voor meer info: www.b2s.nl

Algemene informatie:
Datum: Zaterdag 25 februari 2006
Naam: UP!
Locatie: AStA Den Haag
Tijd: 23:00 06:00
Internet: www.b2s.nl



Line up:

Area 1 : Sky High

Seb B (FR)
Max Enforcer
Q-IC (BE)
Thor
Marcky (BE)
Yves (BE)
Ruthless

Host: MC DV8

Area 2 : Solo
Norman & friends

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws