Static met multitalent Matt John live (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Richie Hawtin noemde hem bijvoorbeeld al het nieuwe talent van 2006 en zijn producties worden dan ook al grijsgedraaid door collegas als Villalobos, Magda en Luciano. Zijn Joker family EP op het Berlijnse label Parlon was al een van de klappers van het afgelopen jaar en zette menig dansvloer in vuur en vlam.

Onlangs gebruikte Hawtin nog twee van Matt Johns tracks voor zijn Transitions mix CD en remixte de jonge Duitser Alter Egos Gate 23 tot een percussieve monstertrack. Kortom een supertalent die de 11 helemaal zal laten losgaan in een meeslepende live set.

De avond zal zoals altijd begeleidt worden door Bart Skils. Als begeleidend DJ heeft hij ditmaal Makcim uitgenodigd. Makcim, doordeweeks werkzaam voor de platen- distributie NEWS, gooide afgelopen zomer nog hoge ogen toen hij op Lowlands voor Michael Mayer een knallend diepe set weggaf en de hele India tent meekreeg in een gezellig feest.

Kortom weer volop feest op 28 januari in de 11. Op deze avond zal Static ook zijn verlate nieuwjaarsborrel vieren met een hoop gezelligheid en bovenal veel vette muziek.

Meer info over de avond kan je vinden op www.staticnights.com of www.ilove11.nl



Static @ 11
Saturday 28 January

Live on stage:
Matt John (Perlon, Klang, Berlin)

DJ's:
Makcim (News, Eindhoven)
Bart Skils (Voltt, Traffic, Amsterdam)

VJ
Out of order

Bar/Club/Restaurant 11, Oosterdokskade 3-5, Amsterdam
Starts 22.30, Tickets 10,= / 11-ben-je zelf card 8,=
More info at www.staticnights.com www.ilove11.nl www.perlon.net www.news.be www.bartskils.com

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws