Early bird actie voor Erick Morillo @ Powerzone

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Erick Morillo brak internationaal door toen hij de wereldberoemde hit I like to move it van Reel 2 Real produceerde. Wekenlang stond deze wereldhit bovenaan vele internationale hitlijsten.

En dat is niet het enige wat prijkt op het c.v. van Erick Morillo. Zo is hij ook mede eigenaar van de New Yorkse Pacha, eigenaar van het beroemde abel Subliminal, host hij de mega populaire Subliminal avonden op Ibiza, remixte hij tracks van o.a. Basement Jaxx en Whitney Houston en kwamen er samenwerkingen tot stand met o.a. P. Diddy en de Audio Bullys. Met laatstgenoemde scoorde hij in 2004 nog de megahit break down the doors die ook in de Nederlands top 40 te zien was.

Door al dit harde werken reist, de van oorsprong latijns-amerikaanse, Erick Morillo over heel de wereld en zijn zelfs zijn doordeweekse dagen vaak ook gevuld met optredens.

Zo was hij laatst nog op een zondag te bewonderen in de Amsterdamse Panama, maar ook Mysteryland, waar hij een eigen Subliminal tent had, en Sensation White waren niet meer veilig voor hem. Het feest op 1 april wat toepasselijk genoeg Erick Morillo heet, kan nu al gezien worden als een once in a life time experience.

Ondanks dat 1 april nog een lange weg te gaan is kunnen sommige mensen al niet meer wachten tot het zover is. Speciaal voor deze personen heeft de organisatie een early bird actie opgezet. De gehele maand januari kan er via www.beep.nl en bij alle ticketbox voorverkooppunten een kaartje gekocht worden voor slechts 17,50 (ex fee). In februari zal het normale tarief van 25,- van start gaan.

Event: Erick Morillo
Datum: 1 april 2006
Locatie: Powerzone, Daniel Goedkoopstraat 1 - 3 te Amsterdam
Line up: Erick Morillo, Roog, and more t.b.c. (grote zaal) / Billy The Klit and more t.b.c. (kleine zaal)
Tijd: 23:00 - 07:00

Prijs: 17,50 (early bird) 25,- (vvk), 30,- (deur)
vvk: Ticketbox, Beep!, Amsterdam: Powerzone (Daniel Goedkoopstraat 1 - 3), Rhythm Import (Nieuwe Nieuwstraat 12) Spoiled (Leidsestraat 27) Rotterdam: Velvet (Oude Binnenweg 121a), Hype (Witte de Withstraat 30) Den Haag: Hype (Prinsenstraat 4) Rhythm Import (Torenstraat 96)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws