Integrate is terug

Partyscene Redactie | 13 januari 2006
headlines

rushIntegrate is blij weer ouderwets aan de slag te kunnen. De organisatie heeft in de nieuwe Rotterdamse club Outland een nieuw onderkomen gevonden en gaat daar op vrijdag 3 maart gelijk van start met een knallende line-up. Dankzij de nieuwe locatie kan Integrate het concept ook uitbreiden. De organisatie heeft nu drie zalen ter beschikking en dat biedt veel meer ruimte voor een gevarieerde programmering. Verwacht dus niet enkel meer techno, maar ook uitstapjes naar minimal, hardtechno en tech-house. Ook zullen er in de toekomst meer specials van labels gegeven worden. Het feest gaat ook langer door en duurt voortaan van 22.00 tot 06.00 uur.  

Voor de eerste editie in het nieuwe pand wordt groots uitgepakt. De grote zaal wordt geopend door Integrate-resident Frank Farrell, waarna dj Agent de decks over zal nemen. Vervolgens laat de populaire dj Rush zijn spijkerharde beats los op het publiek. Zijn twee eerdere gigs op Integrate waren al een groot succes, dus dat zal nu niet anders zijn. Frank Kvitta sluit af met zijn meedogenloze techno. De kelder wordt gehost door Lost van Steve Bicknell, wereldwijd het langst lopende techno evenement. Daar wordt gedraaid door Steve zelf en door tech-house dj Max Duley en de vermaarde techno dj Surgeon. In de Dome, de derde zaal, zal de andere Integrate resident Size een set van drie uur draaien, waarna minimal/tech-house goeroe Guido Schneider het feest af zal maken.  

Voor deze eerste editie van Integrate ben je in de voorverkoop 18 euro kwijt. De eerste 400 bezoekers krijgen bij binnenkomst ook nog eens de poster van het event.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws