T-Dansant dition classique in Artis

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Bijna zes jaar geleden vond de tweede editie van T-Dansant plaats in dierentuin Artis te Amsterdam. Toen stond het enige echte zondagmiddag concept nog in haar kinderschoenen. Echter vandaag de dag, anno 2006, is T-Dansant uitgegroeid tot een fenomeen waar de ware liefhebber van muziek, mode, eten en drinken niet omheen kan.

Op zondag 12 februari aanstaande luidt Loveland het nieuwe jaar in met T-Dansant Classique dat zal plaatsvinden op de locatie waar Loveland erg fijne herinneringen aan heeft. In Artis werd tenslotte de basis gelegd voor n van Amsterdams meest succesvolle concepten. Sinds de lancering van T-Dansant op 15 april 2001 waren maarliefst 32 van de 33 edities volledig uitverkocht, een noemenswaardige prestatie die we natuurlijk te danken hebben aan onze geweldige bezoekers.

Tijdens deze klassieker staat intimiteit en ouderwetse gezelligheid centraal. Het is lang geleden dat T-Dansant plaatsvond op een locatie voor slechts 850 personen. Loveland hoopt dan ook van harte dat de authentieke Lovelanders als eerste een kaartje weten te bemachtigen voor deze exclusieve Edition Classique.

Het muzikale programma in de hoofdzaal bestaat naast resident djs Roog, Marnix en Godard uit de Duitse top dj Ian Pooley. Deze wereldberoemde artiest heeft in het verleden bij Loveland al meerdere malen bewezen dat hij zijn naam en faam terecht heeft verworven. De andere zaal staat in het teken van disco, heerlijke muziek uit the good old days aangeboden door niemand minder dan Sander Hucke en Alex van Oostrom.

De Art Club is ditmaal het domein van de alom gerespecteerde kunstenaar Dadara, de man die onlangs nog voor Loveland Recordings in actie kwam en zorg droeg voor het artwork van de dubbel CD Careful Digit The Best of Eric Nouhan & Dimtri. Dit is een unieke kans om wat te leren van een uitzonderlijk creatief brein. Hij zal bij
T-Dansant, net als enkele jaren geleden, de kunst van het kleien aan iedereen die hierin genteresseerd is bijbrengen.

Kortom, een niet te missen klassieker! De tickets zijn te koop vanaf woensdag 11 januari bij de bekende voorverkoopadressen en bij www.beep.nl voor 28,- (ex fee).




T-Dansant
dition classique
Dimanche, 12 fvrier 2006
Artis
Plantage Middenlaan 41A, Amsterdam
17.00 - 00.00 heures

Musique de Danse:
Ian Polley (GER)
Roog
Marnix
Godard

Musique de disco:
Sander Hucke
Alex van Oostrom

Art:
Le club de sculpture avec DADARA.

Diner:
Un menu spcial prsent par le chef d'Artis.

Prix d'entree: 28,- (ex fee)
Tickets en vente depuis: Mercredi, 11 Janvier 2006

Tickets (limite) en vente a:
Outland Records Zeedijk 22, Amsterdam
Restaurant Kitsch Utrechtsestraat 42, Amsterdam
Spoiled Leidsestraat 27, Amsterdam
Zoe Fashion Kleine Houtstraat 7, Haarlem
Online www.beep.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws