Coldcut competitie

Partyscene Redactie | 12 januari 2006
headlines

coldcutVoor de echte fans is de opdracht simpel. Bezoek een concert van Coldcut, neem je digitale camera mee, dat kan een DV-cam zijn, maar ook een camera op je telefoon, en film gewoon wat je leuk vindt om te filmen. Het maakt niet uit wat. Je mag jezelf filmen, maar ook je vrienden, dansende mensen, Coldcut zelf, het barpersoneel of gewoon mensen die een biertje drinken. Zolang het maar te maken heeft met het concert van Coldcut. Vervolgens mail je het gefilmde materiaal naar mycctv@coldcut.net of sms je het, met Coldcut in de tekst, naar 0044-7725202020.

Al het materiaal, mits het er wel goed uitziet, wordt dan geplaatst op de site van Coldcut. Iedere week wordt gekeken naar wie het leukste materiaal ingestuurd heeft en die krijgt dan een speciale Coldcut goodiebag. Al het gefilmde materiaal wordt de komende zomer ook door de groep bekeken en verknipt, om een unieke documentaire te maken van de tour. Die documentaire komt vervolgens te staan op de dvd ‘Sound Mirrors’. Dat is overigens ook de naam van de nieuwe cd van de Britten, die op 30 januari in de winkels zal liggen.

De Nederlandse fans die graag mee willen doen met de competitie krijgen daar op dinsdag 17 januari de kans toe. Dan geeft Coldcut namelijk een concert in Paradiso in Amsterdam. Neem dus allemaal je camera mee en leef je uit.

Kijk voor meer info op www.coldcut.net.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws