Hard Bass: the countdown has begun!

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

En hoe! De complete Dome zal voor deze gelegenheid omgebouwd worden tot een spectaculaire lanceerinrichting want het thema is dit jaar space. Zoals bekend bij de vaste Hard Bass-gangers, schotelt B2S je niet de minste djs voor in soms unieke combinaties.

Net als tijdens de voorgaande edities in de SilverDome, zal Hard Bass ook deze keer verdeeld zijn over twee areas: Launch Complex (Main) en de Vehicle Assambly Building (area 2). Terwijl in de Main uitsluitend Hardstyle te horen zal zijn, zal er in area 2 Jump met op het eind een vleugje Early Rave gedraaid worden.

Launch Complex:
Lanceerplatform voor het lanceren van de Space Shuttle. Dit platform is verbonden met het enorme Vehicle Assembly Building (VAB) waar de Space Shuttles vr hun lancering geassembleerd worden. En van s werelds meest historische plaatsen uit de ruimtevaart.

Het Launch Complex zal worden aangedaan door een aantal van de beste astronauten uit het hardstylestelsel. Zo zullen Luna en Pila (oprichters van het Straight On Recordings label) voor het eerst sinds X-Qlusive in de HMH op 16 oktober 2004 weer gezamenlijk optreden als het Straight On DJ Team.

Ook The Prophet, oprichter van het bekende Scantraxx Recordz label n beste hardstyle/hardhouse artiest van 2005, zal zijn buitenaardse kunsten vertonen. Dit geldt ook voor de uit Itali afkomstige dj Tatanka die eerder al op Hard Bass en op DefQon liet zien wat hij waard is. Tevens bekend als producer onder aliassen als Tatact, Bison, Tatarola en Kam.

Zij zullen worden afgewisseld door het gelegenheidstrio Seismic All Stars (bestaande uit Balistic, Max Enforcer en dj Rob en bekend van het populaire Seismic Label), Brennan Heart, Darkraver & Ruthless, Alpha Twins, de Zwitser Blackmail en Zany. Spacecraft communicator DV8 zal gedurende de lanceer procedure als host worden ingezet.

Vehicle Assambly Building (VAB):
Bevind zich ten westen van het Launch Complex. Is met een hoogte van 160 meter, lengte van 218 meter en breedte van 158 meter het grootste gebouw op de Cape. Werd in het verleden gebruikt voor het assembleren van de enorme Saturn V raketten. Aan weerszijden van het VAB bevinden zich twee deuren van elk 140 meter hoog en 45 meter breed waardoor de Crawler die de Space Shuttle kan transporteren naar het lanceerplatform van het Launch Complex.

Het VAB zal onder meer speciaal bezoek krijgen van Nuclear Engineer Lobotomy Inc.; de populaire French Tek producer die zich zelden in het Nederlandse universum laat zien. Duitse Mechanical Engineering specialist Mystery (vooral bekend van zijn hit Punani) en Chemicus Coone uit Belgi. Laatstgenoemde was het gezicht van club the Return en is tegenwoordig resident in Belgisch nr. 1 club Complex in St-Niklaas.

Verdere mede-specialisten: Tony, Charly S, Genius, The Viper en Norman. Host: MC Alee

Voorverkoop:
De voorverkoop begint op zaterdag 14 januari exclusief via Ticketonline.nl. Op zaterdag 21 januari start vervolgens de reguliere voorverkoop via de verkooppunten van de Ticketbox en de Free Record shops. Tickets kosten 35,00 (ex fee). VIP-tickets 50 (ex fee) zijn zeer beperkt verkrijgbaar en bieden veel extras waaronder toegang tot het VIP-deck. Omdat de voorgaande drie Zoetermeerse edities van Hard Bass ruim van tevoren uitverkocht waren, raadt B2S aan de kaarten op tijd aan te schaffen. Want op is op!

Tickets zijn verkrijgbaar via:
- Ticketbox: alle 1150 Ticketboxpunten en Free Record shops.
- Ticketonline.nl via: www.ticketonline.nl
- De geselecteerde speciaalzaken, check www.b2s.nl

Algemene informatie:
Datum: zaterdag 1 april 2006
Naam: Hard Bass
Locatie: SilverDome Zoetermeer
Tijd: 22:00 07:00
Prijs: 35,00 (ex fee); VIP 50,00 (ex fee)
Internet: www.b2s.nl

Line up:

Djs:

Straight On DJ Team - Luna vs. Pila, The Prophet, Brennan Heart, Darkraver & Ruthless, Alpha Twins, Blackmail (CH), Zany, Tatanka (IT), Seismic All Stars: Balistic + Max Enforcer + DJ Rob, Lobotomy Inc. (FR), Coone (BE), Tony, Charly S, Genius, Mystery (DE), The Viper, Norman

MCS:
MC DV8, MC Alee

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws