Dancevalley DJ Contest

Partyscene Redactie | 11 januari 2006
headlines

Dance Valley DJ Contest 2006Dance Valley organiseert een contest met als hoofdprijs een plek op het feest in Spaarnwoude. Als je gespecialiseerd bent in clubhouse, trance, harddance, progressive en/of techno, dan kan je meedingen. Stuur een demo-cd en een beknopte biografie naar UDC Events B.V. om daarna kans te maken op een voorselectie. De eerste groep gelukkigen mag zijn of haar kunsten vertonen tijdens de voorrondes die gehouden zullen worden in verscheidene clubs en discotheken.

De groep winnaars die na deze voorrondes uit de bus rolt, mag tijdens de komende editie van Dance Valley aantreden in de talent area. Hoewel er op Dance Valley maar één kandidaat aanspraak kan maken op de hoofdprijs zijn er voor de andere finalisten prachtige prijzen te verdienen.

Iedereen moet een eerlijke en gelijke kans krijgen en de jury beseft dat het begrip ‘goede DJ’ op vele manieren kan worden uitgelegd. Er zijn techno-DJ’s die kunnen toveren met drie decks en house-DJ’s met de technische vaardigheden van een hiphop-jock. Sommige DJ’s uit de trancehoek kunnen platen naadloos aan elkaar lassen en nemen het publiek mee op een hypnotiserende muziekreis. Misschien loopt er ergens in Nederland wel een vergelijkbare rasentertainer rond als Carl Cox die techniek minstens zo hoog in het vaandel heeft staan als show. Er zijn DJ’s die zweren bij ouderwets vinyl, terwijl anderen alleen nog maar cd’s in hun tas hebben zitten. En er is een categorie die zich gespecialiseerd heeft in modern technologisch gereedschap als Ableton of Final Scratch en zich op het podium bijna als een live-act manifesteert. Zoveel muziekstijlen, talenten en verschillende soorten DJ’s.

Stuur je demo met biografie heel rap naar:
UDC Events B.V.
T.a.v. Dance Valley 2006 – DJ Contest
Volume 105-107
1446 WH Purmerend

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws